Over ons

Over JansenDeJong

Met de makelaars van JansenDeJong is het goed zaken doen

JansenDeJong is actief op de Bedrijfshuisvestingsmarkt. Dat hun kennis, doorzettingsvermogen, enthousiasme en professionaliteit gehonoreerd wordt mag blijken uit de steeds toenemende klantenportefeuille en groei van JansenDeJong. Al meer dan 15 jaar zijn zij actief in en om Alphen aan den Rijn onder de naam B&L Vastgoed. Onze Bedrijfsmakelaardij is voortaan actief onder de naam JansenDeJong specialisten in bedrijfsmatig vastgoed’ vertelt Gertjan Lammers, eigenaar en makelaar en taxateur.

“Het is natuurlijk moeilijk te zeggen waar dat succes door komt zonder onbescheiden over te komen. lk denk dat de kracht van ons makelaarskantoor ligt in de persoonlijke ongedwongen aanpak die wij hanteren. Geen getrek en geduw maar eerlijk oprecht advies en een goede begeleiding. Als mensen zaken doen met JansenDeJong, doen zij zaken met een persoon en niet met een medewerker van. Samen klaren wij de klus en zijn wij er ook altijd voor onze relaties. Een goede en snelle informatiestroom vinden wij erg belangrijk. Ook zijn wij buiten kantoortijden telefonisch te bereiken indien mensen dringende vragen hebben of advies willen”. 

Aankoop, verkoop en meer

JansenDeJong is uw makelaar voor verkoop, aankoop, huur, aanhuur en advies. Door de ruime ervaring die zij afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen zij u absoluut van het juiste advies voorzien. Ook de resultaten liegen er niet om. Niet voor niets krijgen zij steeds meer panden en nieuwbouwprojecten in portefeuille.

Loop gewoon eens binnen bij JansenDeJong aan de Prins Hendrikstraat 91 in Alphen aan den Rijn en kijk wat zij voor u kunnen betekenen. De koffie staat altijd klaar!

Ons kantoor