a van leeuwenhoekweg 38F 022 a van leeuwenhoekweg 38g 004 a van leeuwenhoekweg 38g 006 a van leeuwenhoekweg 38g 008 a van leeuwenhoekweg 38g 011 a van leeuwenhoekweg 38g 013 a van leeuwenhoekweg 38g 018 a van leeuwenhoekweg 38g 017 a van leeuwenhoekweg 38g 021
9 foto's beschikbaar

Te huur: A. van Leeuwenhoekweg 38G, 2408 an Alphen aan den Rijn

Type object Kantoor
Bruto vloeroppervlakte 200 m²
€ 1.416,- /mnd

Algemeen

Algemeen
Op het bedrijventerrein “Molenwetering” in Alphen aan den Rijn wordt te huur aangeboden een kantoorruimte op de 1e verdieping onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw “Lions Six-pack”. Zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan kantoorruimte, de naastgelegen bedrijfsruimte/opslag is eveneens te huur. Het LionsParc bie... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 2009
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00018
Vraagprijs € 1.416,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2009
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 200 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 200 m²

Omschrijving

Algemeen
Op het bedrijventerrein “Molenwetering” in Alphen aan den Rijn wordt te huur aangeboden een kantoorruimte op de 1e verdieping onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw “Lions Six-pack”. Zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan kantoorruimte, de naastgelegen bedrijfsruimte/opslag is eveneens te huur. Het LionsParc biedt een goede bereikbaarheid.

Bereikbaarheid/locatie
“Lions Six-pack” ligt op een gunstige locatie binnen het LionsParc op het bedrijventerrein Molenwetering. Het bedrijventerrein ligt centraal tussen de spoorlijn aan de noordzijde, de N11 en Leidsche Schouw in het westen. De autosnelwegen richting Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn nabij. Binnen het LionsParc beschikt men ook over diverse extra collectieve voorzieningen.

Indeling

Oppervlakte/indeling
Totaal c.a. 200 m2 kantoor op de eerste verdieping met de centrale entree op de begane grond

Afwerking:
Het pand is voorzien van alarm, toilet, pantry, verwarming, airco, verlichting, 4 kantoor kamers receptie/ontvangst balie en voldoende parkeerplaatsen op het middenterrein.

Servicekosten
De servicekosten uit hoofde van de nog op te richten Vereniging van Eigenaren zullen voor 50% voor rekening van de verhuurder komen en voor 50% voor rekening van de huurder.
De servicekosten voor huurder bedragen € 104,= per kwartaal exclusief B.T.W.
Voorst zal verhuurder de voorzieningen voor gas, water en elektra voorzien van een tussenmeter.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de VBO.

Bijzonderheden

Huurprijs compleet afgewerkt: € 1.416,-- per maand excl. B.T.W. en serv.kosten.

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken