img_7747 kopie img_7604 img_7727 dr. a.d. sacharovlaan 2-9 dr. a.d. sacharovlaan 2-10 dr. a.d. sacharovlaan 2-11 dr. a.d. sacharovlaan 2-29 dr. a.d. sacharovlaan 2-30 dr. a.d. sacharovlaan 2-1 dr. a.d. sacharovlaan 2-2 dr. a.d. sacharovlaan 2-3 dr. a.d. sacharovlaan 2-4 dr. a.d. sacharovlaan 2-5 dr. a.d. sacharovlaan 2-6 dr. a.d. sacharovlaan 2-7 dr. a.d. sacharovlaan 2-8 dr. a.d. sacharovlaan 2-12 dr. a.d. sacharovlaan 2-13 dr. a.d. sacharovlaan 2-14 dr. a.d. sacharovlaan 2-15 dr. a.d. sacharovlaan 2-16 dr. a.d. sacharovlaan 2-17 dr. a.d. sacharovlaan 2-18 dr. a.d. sacharovlaan 2-19 dr. a.d. sacharovlaan 2-20 dr. a.d. sacharovlaan 2-21 dr. a.d. sacharovlaan 2-22 dr. a.d. sacharovlaan 2-23 dr. a.d. sacharovlaan 2-24 dr. a.d. sacharovlaan 2-25 dr. a.d. sacharovlaan 2-26 dr. a.d. sacharovlaan 2-27 dr. a.d. sacharovlaan 2-28 img_4883 dr. a.d. sacharovlaan 2-31 luchtfoto (1 van 1) img_7724 img_7722 img_7723
39 foto's beschikbaar

Te huur: Prachtig afgewerkt solitair kantoorgebouw aan de rand van het centrum en op loopafstand van het NS station op zichtlocatie in Alphen aan den Rijn!

Adres: Dr. A.D. Sacharovlaan 2, 2405 WB Alphen aan den Rijn
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 5.666 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 3.400 m²
Aanvaarding In overleg
€ 125,-/m2/jr

Algemeen

Te huur / te koop: zeer hoogwaardig afgewerkt solitair kantoorgebouw.
Aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn en op loopafstand van het NS station is dit prachtige kantoorgebouw gerealiseerd met een meer dan uitstekende parkeernorm. Het gebouw beschikt in totaal over circa 3.400 m2 kantoorruimte met circa 139 parkeerplaatsen hetgeen ruimschoots boven de norm is. Dit kantoorgebouw kunt... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 1991
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00310
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1991
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 5.666 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 3.400 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Locatie
Ligging In centrum
Nabij openbaar vervoer
Nabij treinstation

Omschrijving

Te huur / te koop: zeer hoogwaardig afgewerkt solitair kantoorgebouw.
Aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn en op loopafstand van het NS station is dit prachtige kantoorgebouw gerealiseerd met een meer dan uitstekende parkeernorm. Het gebouw beschikt in totaal over circa 3.400 m2 kantoorruimte met circa 139 parkeerplaatsen hetgeen ruimschoots boven de norm is. Dit kantoorgebouw kunt u nagenoeg zonder investeringen in gebruik nemen.

Bereikbaarheid/locatie:
Het complex ligt op een steenworp afstand van het NS-station en busstation. Goede uitvalswegen zorgen voor uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

Huurprijs:
€ 125,= per m2, per jaar, exclusief BTW.

Koopsom:
Nader overeen te komen.

Indeling

Algemeen:
Het gebouw wordt ontsloten door middel van een tweetal elektrische deuren naar de receptie toe op de begane grond. Bij de entree is een dubbele lift gesitueerd waardoor alle verdiepingen goed toegankelijk zijn. De begane grond is gesplitst in een tweetal gedeeltes. Aan de ene zijde is een bedrijfsrestaurant gesitueerd met professionele Bulthaup keuken met diverse inbouwapparatuur. Aan weerszijden van het restaurant zijn diverse vergaderkamers gesitueerd welke allen individueel in te stellen zijn voor koeling en verwarming. Aan de andere zijde van de receptie is een kantoorgedeelte gesitueerd welke eveneens beschikt over een uitgebreide garderobe, ruime douche gelegenheid met lockers en diverse vergaderfaciliteiten.

Zowel de eerste, de tweede als de derde verdieping zijn zelfstandige verdiepingen met eigen toiletgroepen, keukenvoorzieningen en diverse vergaderkamers alsmede een aantal grote kantoortuinen.

Het kantoorgebouw kent onder meer het navolgende opleveringsniveau:
- fraaie entree met ruime receptie;
- twee liften;
- individueel instelbare vergader-, en kantoorruimtes
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- afgewerkte wanden;
- diverse systeemwanden waardoor er diverse spreek-, en kantoorkamers zijn ontstaan;
- vloerafwerking tapijt;
- pantry;
- fietsenberging;
- douches en kleedruimte.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 3.400 m2 kantoorruimte welke als volgt verdeeld is:
Begane grond: 951 m2
Eerste verdieping: 966 m2
Tweede verdieping: 933 m2
Derde verdieping: 548 m2

Deelverhuur is bespreekbaar. Meubilair ter overname.

Parkeren:
Bij de kantoorgebouw horen 139 parkeerplaatsen welke allen zijn gesitueerd op maaiveld niveau.

Parkeerplaatsen:
€ 500,= per parkeerplaats per jaar exclusief BTW

Servicekosten:
Huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroeplijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

Aanvaarding:
In overleg. Kan snel.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken