img_7168 img_7164 img_7165 img_7150 img_7152 img_7151 img_7153 img_7154 img_7155 img_7156 img_7157 img_7160 img_7161 img_7158
14 foto's beschikbaar

Te huur: Circa 925 m2 scherp geprijsde kantoorruimte, gelegen op bedrijventerrein "Rijnhaven" met parkeren op eigen terrein.

Adres: Handelsweg 20, 2404 CD Alphen aan den Rijn
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 3.275 m²
€ 42.000,- /jr

Algemeen

Te huur circa 925 m2 flexibel in te delen kantoorruimte gesitueerd aan de Handelsweg 20 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Rijnhaven". Het metrage is verdeeld over begane grond en 1e verdieping.

Bereikbaarheid:
Het pand is aantrekkelijk gelegen op bedrijventerrein “Rijnhaven” en voorziet o.a. in parkeren op eigen terrein. Daarnaast is het uitstekend bereikbaar door de ligging ten op... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 1979
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00298
Vraagprijs € 42.000,- per jaar
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1979
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.275 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 925 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Omschrijving

Te huur circa 925 m2 flexibel in te delen kantoorruimte gesitueerd aan de Handelsweg 20 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Rijnhaven". Het metrage is verdeeld over begane grond en 1e verdieping.

Bereikbaarheid:
Het pand is aantrekkelijk gelegen op bedrijventerrein “Rijnhaven” en voorziet o.a. in parkeren op eigen terrein. Daarnaast is het uitstekend bereikbaar door de ligging ten opzichte van de N11.

Huurprijs:
€ 42.000,= per jaar exclusief BTW en eventueel verschuldigde servicekosten

Indeling

Voorzieningen / opleveringsniveau:
- entree met balie;
- dames- en heren toilet;
- meterkast;
- diverse kantoorruimtes;
- systeemplafond met tl-verlichting;
- data- en elektravoorzieningen;
- gedeeltelijk airconditoning;
- kantine/recreatieruimte;
- radiatoren;
- pantry;
- vloerbedekking;
- alarminstallatie.

Oplevering: in overleg.

Huurtermijn: In overleg.

Bijzonderheden

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2006=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroeplijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken