5 foto's beschikbaar

Te huur: Magazijnweg 5, 2404 CE Alphen aan den Rijn

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 235 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 405 m²
Aanvaarding In overleg
€ 25.000,- /jr

Algemeen

Te huur circa 405 m2 bedrijfsruimte met vrije overspanning aan de Magazijnweg 5 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Rijnhaven".

Bereikbaarheid:
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein "Rijnhaven" en kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid. Door de ligging nabij de N11 is dit kantoorgebouw direct bereikbaar vanuit alle grote steden. De snelwegen naar Den Haag, Amsterdam... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1993
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00357
Vraagprijs € 25.000,- per jaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1993
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 235 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 405 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Te huur circa 405 m2 bedrijfsruimte met vrije overspanning aan de Magazijnweg 5 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Rijnhaven".

Bereikbaarheid:
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein "Rijnhaven" en kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid. Door de ligging nabij de N11 is dit kantoorgebouw direct bereikbaar vanuit alle grote steden. De snelwegen naar Den Haag, Amsterdam en Utrecht bevinden zich op 10 a 15 autominuten afstand. Ook per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte van waaruit het NS station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is.

Huurprijs:
€ 25.000,= per jaar, exclusief BTW en gas, water en elektra

Omschrijving
Opleveringsniveau:
- betonvloer welke beschikt over voldoende vloerbelasting;
- ruim voldoende daglicht rondom;
- vrije overspanning;
- verlichtingsarmaturen;
- verwarming door middel van gasheater;
- vrije hoogte ruim 6,5 meter;
- overheaddeur.

Bijzonderheden

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

Oplevering: in overleg.

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken