img_7329 img_7328 img_7330 img_7320 img_7322 img_7323 img_7324 img_7325 img_7326 img_7327 img_7331 img_7332
12 foto's beschikbaar

Te huur: Aantrekkelijk winkelpand van circa 85 m2 met een frontbreedte van circa 5 meter, gelegen op uitstekende A1 locatie, midden in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Adres: Van Mandersloostraat 55, 2406 CC Alphen aan den Rijn
Type object Winkelruimte
Perceeloppervlakte 85 m²
€ 1.999,- /mnd

Algemeen

Aantrekkelijk winkelpand van circa 85 m2 met een frontbreedte van circa 5 meter, gelegen op uitstekende A1 locatie, midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. In de directe omgeving vindt u een divers aanbod van winkels, waaronder Anna van Toor, Kruidvat, Van Haren, ANWB, Jack & Jones en Only. Niet alleen de Van Mandersloostraat maar zeker ook het naastgelegen Thorbeckeplein worden druk bezoch... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Winkelruimte
Bouwperiode 1978
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00306
Vraagprijs € 1.999,- per maand
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1978
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 85 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 85 m²
Verkoopoppervlakte 85 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging In centrum
Uitrusting
Heeft een showroom Ja

Omschrijving

Aantrekkelijk winkelpand van circa 85 m2 met een frontbreedte van circa 5 meter, gelegen op uitstekende A1 locatie, midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. In de directe omgeving vindt u een divers aanbod van winkels, waaronder Anna van Toor, Kruidvat, Van Haren, ANWB, Jack & Jones en Only. Niet alleen de Van Mandersloostraat maar zeker ook het naastgelegen Thorbeckeplein worden druk bezocht. Deze laatste mede dankzij de gezellige horeca met restaurants als La Cubanita, Koeien & Kaas, Maggie Blue, Proeflokaal Bregje en De Beren. Door de Van Mandersloostraat lopen dagelijks gemiddeld 11.000 passanten en hiermee is het één van de drukste winkelstraten in Alphen aan den Rijn.

Huurprijs:
€ 1.999,= per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Indeling

Bereikbaarheid:
Het pand is gesitueerd in het centrum van Alphen aan den Rijn, op loopafstand van NS-station en busstation.
Goede uitvalswegen, zoals de Rijksweg N11, A12 en A4, zorgen voor uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

Parkeerplaats(en):
Betaald parkeren is mogelijk in de nabije omgeving.

Servicekosten:
De elektra- en watermeter dienen door huurder op eigen naam gezet te worden. Het gasverbruik wordt verrekend middels servicekosten.

Oplevering: in overleg.

Opleveringsniveau: de winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

Bijzonderheden

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met verlengingsperioden van 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van (minimaal) 3 kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken