2 foto's beschikbaar

Te koop: Ondernemingsweg 2N, 2404 HN Alphen aan den Rijn

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 59 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 80 m²
Aanvaarding In overleg
€ 109.000,- k.k.

Algemeen

Te koop: een representatieve bedrijfsunit van circa 80 m2, staande en gelegen aan de Ondernemingsweg 2N, onderdeel uitmakend van het bedrijfsverzamelgebouw "De Ondernemer" op het bedrijventerrein "Rijnhaven" in Alphen aan den Rijn. Het gebouw heeft een moderne, representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan werkplaats, kantoor, opslag of anderszi... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2009
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00365
Vraagprijs € 109.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2009
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 59 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 80 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Te koop: een representatieve bedrijfsunit van circa 80 m2, staande en gelegen aan de Ondernemingsweg 2N, onderdeel uitmakend van het bedrijfsverzamelgebouw "De Ondernemer" op het bedrijventerrein "Rijnhaven" in Alphen aan den Rijn. Het gebouw heeft een moderne, representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan werkplaats, kantoor, opslag of anderszins, met zeer goede parkeermogelijkheden op het binnenterrein.

Koopsom:
€ 109.000,-, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Indeling

Algemeen:
Een representatieve bedrijfsunit staande en gelegen aan de Ondernemingsweg 2N, onderdeel uitmakend van het bedrijfsverzamelgebouw "De Ondernemer" op het bedrijventerrein "Rijnhaven" in Alphen aan den Rijn, is nu voor verkoop beschikbaar. Het gebouw heeft een moderne, representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan werkplaats, kantoor, opslag of anderszins, met zeer goede parkeermogelijkheden op het binnenterrein.

Bereikbaarheid:
Het object is op enkele autominuten van de Rijksweg N11 verwijderd (Leiden - Alphen aan den Rijn - Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag - Amsterdam) en A12 (Den Haag - Utrecht - Arnhem). Door de komst van de ‘Koningin Máximabrug’ aan de ‘Oude Rijn’ wordt het doorgaande verkeer vanuit Koudekerk aan den Rijn door bedrijventerrein ‘Hoorn-West’ richting de Rijksweg N11 geleid.
Tevens is het object per openbaar vervoer goed te bereiken, dankzij de op tien minuten loopafstand gelegen bushalte (buslijn 381) van waaruit het NS station van Alphen en Den Haag goed bereikbaar zijn. Vanaf het station zijn de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden en Bodegraven.

Oppervlakte:
Totaal circa 80 m², verdeeld over circa 40 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 40 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit zal in de huidige staat worden opgeleverd maar beschikt onder meer over het navolgende opleveringsniveau:

Begane grond:
- loopdeur;
- overheaddeur;
- betonvloer;
- trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
- dient nog nader te worden ingevuld

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Alphen aan den Rijn
Sectie: A
Nummer: 8010
Grootte: 59 ca

Zekerheid:
Binnen 2 weken na onvoorwaardelijke overeenstemming koper een bankgarantie danwel waarborgsom te betalen ter grootte van 10% van de koopsom.

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken