8bedrijfsunitsrijnhoek-12 8bedrijfsunitsrijnhoek-6 8bedrijfsunitsrijnhoek-8 8bedrijfsunitsrijnhoek-1 8bedrijfsunitsrijnhoek-2 8bedrijfsunitsrijnhoek-3 8bedrijfsunitsrijnhoek-4 8bedrijfsunitsrijnhoek-10 8bedrijfsunitsrijnhoek-11 8bedrijfsunitsrijnhoek-7 locatie-def-copy 500743-uai-2064x1377 kavelkaart-tekst-01-1
13 foto's beschikbaar

Te koop: 9 nieuw te bouwen bedrijfsruimten met kantoor op het hoogwaardige bedrijventerrein Rijnhoek te Bodegraven.

Adres: Tjalk, 2411 NZ Bodegraven
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 999 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 328 m²
Aanvaarding In overleg
€ 420.000,- v.o.n.

Algemeen

Op bedrijventerrein "Rijnhoek" te Bodegraven nabij de verbindingsweg N11 zal een nieuwbouwproject gerealiseerd gaan worden met negen bedrijfsunits, welke een oppervlakte hebben van 328 m2 verdeeld over bedrijfs-, en kantoorruimte.

De bedrijfsunits hebben een totale vloeroppervlak van 328 m2, verdeeld over 241 m2 bedrijfsruimte en maar liefst 87 m2 kantoorruimte. De vrije hoogte van de bedrijf... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2018
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00316
Vraagprijs € 420.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2018
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 999 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 328 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Nabij openbaar vervoer
Nabij snelweg

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Rijnhoek" te Bodegraven nabij de verbindingsweg N11 zal een nieuwbouwproject gerealiseerd gaan worden met negen bedrijfsunits, welke een oppervlakte hebben van 328 m2 verdeeld over bedrijfs-, en kantoorruimte.

De bedrijfsunits hebben een totale vloeroppervlak van 328 m2, verdeeld over 241 m2 bedrijfsruimte en maar liefst 87 m2 kantoorruimte. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt circa 5,85 m.

Koopsom:
Bedrijfsunits zijn beschikbaar vanaf € 420.000,= v.o.n. exclusief BTW.
Prognose start bouw: 4e kwartaal 2018
Prognose oplevering bouw: 1e kwartaal 2019

Vraagprijs € 420.000 vrij op naam

Indeling

De bedrijfsunits hebben een strak klassieke en zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Bij de bouw van de bedrijfshallen is vanzelfsprekend het uitgangspunt een goede EPC-waarde en lage energielasten. U kunt de bedrijfsruimte aanpassen naar uw eigen wensen, casco laten opleveren of een verdiepingsvloer laten aanbrengen. Vraag naar de mogelijkheden.

Voorzieningen:
De units worden standaard voorzien van:
- Overheaddeuren;
- Betonvloer;
- Te openen ramen.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden zoals het doorleggen van de verdiepingsvloer danwel het volledig laten inrichten van de bedrijfs en kantoorruimte.

Parkeren: er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Locatie:
De ligging bij de oprit van de N11 en de A12 zorgt voor uitstekende bereikbaarheid. Gelegen tussen Rotterdam – Utrecht, Den Haag en Amsterdam kan er echt worden gesproken van een op en top centrale plek tussen deze grote steden.

Bereikbaarheid:
Met de auto bent u binnen 1 minuut op de A12. De locatie is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer: er rijden treinen en bussen naar Station Bodegraven in het centrum, op loopafstand van Rijnhoek.

Centraal en groen!
Midden in het Groene Hart van Nederland, een inspirerende omgeving. Genoeg parkeergelegenheid en verzorgde luxe uitstraling.

Bezoek ook de projectpagina ( https://bedrijfsunitsrijnhoek.nl ) en de website van Bedrijvenpark Rijnhoek ( http://www.bedrijvenparkrijnhoek.nl )

Bijzonderheden

Parkmanagement
Een bedrijventerrein dat kwaliteit en een goede organisatie uitstraalt, is goed voor uw bedrijf (en de economie). Parkmanagement staat gelijk aan kwaliteitsmanagement.
Alle eigenaren van Bedrijventerrein Rijnhoek nemen deel aan het parkmanagement. Zo werken zij samen aan een veilige, representatieve en goed functionerende werkomgeving. Dankzij dit collectief regelt u gezamenlijk, kostenbesparend, zaken die voor u én het bedrijventerrein van belang zijn.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING BEDRIJFSUNIT

Algemeen
Van toepassing zijnde voorschriften:
- Het Bouwbesluit;
- De van toepassing zijnde normbladen uitgegeven door het Nederlands Normalisatie Instituut;
- Bepalingen van de Nutsbedrijven en de Brandweer;
- De uniforme administratieve voorwaarden UAV.

Alle hierna te noemen werkzaamheden, met inbegrip van de daarvoor benodigde leveranties zodanig uitgevoerd, dat een kwalitatief goed en functionerend gebouw ontstaat, geheel van vorm en afmetingen, zoals aangegeven op de tekeningen.

Indeling en hoofdafmetingen
De indelingen en hoofdafmetingen zijn op de tekening(en) aangegeven. Als peil geldt de bovenkant van de begane grondvloer. De hoogte hiervan t.o.v. de straat evenals de rooilijnen worden in overleg met de gemeente bepaald.

Grondwerk
De benodigde grondwerken worden verricht ten behoeve van de aanleg van funderingen, hoofdleidingen en bestratingen. Onder de bestratingen binnen de erfgrenzen wordt een bed van zand en/of gebroken puin aangebracht met een dikte van ca. 200 mm.

Riolering
Ten behoeve van de units wordt een gescheiden pvc buitenrioleringssysteem (hemelwaterafvoeren en vuilwater riool) aangelegd. De vuilwater riolering wordt aangesloten op het riool en de hemelwaterafvoer op open water. Tevens zal een riolering t.b.v. het toilet afgedopt boven de begane grondvloer worden aangebracht, welke wordt aangesloten op het gemeenteriool. Het buitenterrein wordt voorzien van de benodigde straatkolken.

Bestrating
Buiten de gebouwen en binnen de erfgrens wordt het terrein verhard, met uitzondering van het deel bestemd voor groenvoorziening, met betonklinkers en de nodige opsluitingen. Patroon, indeling en kleur worden nader vastgesteld. De parkeervakken worden gemarkeerd. In de bestrating worden waar nodig straatkolken opgenomen.
De niet te bestraten delen van het terrein worden opgeleverd met teelaarde.

Fundering
Alle buitengevels en de dragende binnenmuren worden geplaatst op een gewapende betonnen fundering. De afmetingen en wapening zullen door de constructeur conform berekeningen en tekeningen worden bepaald.

Draagconstructie
Het gebouw wordt in hoofdzaak uitgevoerd met halscheidende bouwmuren in kalkzandsteen overeenkomstig door de constructeur bepaalde berekeningen en tekeningen.

Vloeren
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 1.500 kg/m2 (15 kN/m2). De vloer wordt monoliet afgewerkt. De totale isolatiewaarde van de begane grondvloer bedraagt Rc= 4,0 m2 K/W. De vrije hoogte op de begane grond in het kantoorgedeelte is min. 2,60m. De eerste verdiepingsvloer in het kantoorgedeelte wordt uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 400 kg/m2 (4 kN/m2). De vrije hoogte op de verdiepingen is min. 2,60m.

Dak
Het dak van het gebouw wordt uitgevoerd als een metalen dak voorzien van dakbedekking en isolatie, 10 jaar gegarandeerd. Het dak wordt verder voorzien van de benodigde doorvoeren en hemelwaterafvoeren. De totale isolatiewaarde van het dak bedraagt Rc= 6,00 m2 K/W.

Gevels
De gesloten gevelvlakken van het kantoorgedeelte worden uitgevoerd in baksteen. De gesloten gevelvlakken van de bedrijfsruimte worden uitgevoerd in baksteen plint en sandwich panelen.
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium welke voorzien zijn van isolatieglas.
De buitenkozijnen worden plaatselijk voorzien van deuren en ramen, uitgevoerd met inbraakwerend hang- en sluitwerk. De units zijn voorzien van een handbediende overheaddeur (vrije hoogte 3,6m1 en breedte 4,0m1). De totale isolatiewaarde van de gesloten gevelvlakken bedraagt Rc= 6,0 m2 K/W.

Inrichting
De verdieping is per trap te bereiken. De trap zal worden uitgevoerd als open vuren trap wit gegrond. De halscheidende wanden worden opgetrokken uit kalkzandsteen, niet nader afgewerkt.

Installatie
De prefab meterkast wordt geplaatst naast de hoofdingang van de unit in de hal op de begane grond. De meterkastinstallaties worden volgens de voorschriften van de nutsbedrijven aangelegd. De elektravoorziening bestaat uit een 3 x 25 Ampère aansluiting. De gasvoorziening is tot G4 met afgedopt aansluitpunt in de meterkast en de watervoorziening is Qn 1,5 m3. Deze voorzieningen worden aangesloten tot aan de meterkast. De kosten voor definitieve aanvraag van levering van gas, water en elektra zijn voor rekening van de koper.

Opleveringsniveau
De units worden casco opgeleverd en zijn deels voorzien van een verdiepingsvloer waarop kantoorruimte te realiseren is.

Niet opgenomen
- Brandbestrijdingsinstallatie;
- Verwarmingsinstallatie;
- Ventilatie- en luchtbehandelingsinstallatie;
- Elektronische installatie;
- Communicatie- en beveiligingsinstallatie;
- Daklichten/lichtstraten;
- Kantoorindeling;
- Toiletgroep;
- Pantry;
- Stuc- en tegelwerk;
- Systeemplafonds.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken