Omschrijving

Bootstraat 5 - Boskoop
Café Lion D'Or wordt al ruim 40 jaar succesvol door de huidige ondernemer geëxploiteerd. In de loop van de jaren heeft ondernemer het vastgoed van het pand waar het café in zit gekocht en ook het vastgoed van het pand er tegenover. Na 40 jaar wil hij een andere invulling aan zijn leven geven en wil daarom het geheel verkopen (Bootstraat 5 en Bootstraat 6 te Boskoop).

Vraagprijs vastgoed inclusief exploitatie:
€ 900.000,= k.k.

Indeling

Boven het café zijn 7 ruime kamers verdeeld over twee verdiepingen welke middels een eigen opgang zijn te bereiken. Op de 1e etage zijn er 3 kamers en een gezamenlijke keuken, douche en toilet. Deze etage heeft een zeer ruim dakterras welke via de keuken te bereiken is. Op de 2e etage zijn er 2 gezamenlijke toiletten voor 4 kamers voorzien van douche en pantry.

Het café bestaat uit 2 ruimtes van ongeveer 50m2, heeft een ruime keuken van 15m2 en een opslagruimte van
13 m2. Naast het exploiteren van een feestcafé leent deze ruimte zich ook goed om er bijvoorbeeld een eetcafé, B&B of restaurant van te maken.

Het pand tegenover het café is verhuurd als winkelruimte van ongeveer 80m2. Boven deze winkelruimte word een 3 kamer woning verhuurd verdeeld over 2 etages. Deze woning heeft een tuin en een garagebox achter het pand.

Aantal m2 horeca: circa 130 m2
Huidig horecaconcept: feestcafé met sterke nacht functie
Indicatie huuropbrengsten per jaar: € 70.000,- (kamers, winkelruimte, café en woning) 

Kadastrale informatie:
Bootstraat 5 > Gemeente Boskoop, Sectie A, nummer 4831, groot 1 are en 23 centiare
Bootstraat 6 > Gemeente Boskoop, Sectie A, nummer 3338, groot 1 are en 66 centiare

Kenmerken