Beschrijving

Te huur: bedrijfs-/kantoorruimte van circa 83 m2, gelegen aan de A. Einsteinweg 21 G4 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Molenwetering" en is gesitueerd nabij diverse  uitvalswegen. 

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Molenwetering ligt centraal in het groene hart van de randstad. Rijksweg A4 (Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Rotterdam) is per auto goed bereikbaar via de provinciale wegen N11/N466. De A12 (Utrecht, Rotterdam en Den Haag) is eveneens prima te bereiken via de N207/N11.

Huurprijs: € 850,= per maand exclusief BTW

Metrage:
De unit is groot circa 83 m2 verdeeld over 54 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 29 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. 

De begane grond beschikt onder meer over het navolgende opleveringsniveau:

- entree met meterkast en houten trap naar de eerste verdieping;
- de bedrijfsruimte beschikt over een betonnen vloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m²;
- Overheaddeur ;
- toiletruimte. 

De eerste verdieping beschikt onder meer over het navolgende opleveringsniveau:

- systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- afgewerkte wanden;
- pantry;
- diverse elektra aansluitingen.

Parkeren:
Voldoende parkeermogelijkheden op het buitenterrein.

Oplevering en aanvaarding:
In overleg

Bijzonderheden

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. 

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. 
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken