Te huur: A. van Leeuwenhoekweg 36A 7, 2408 AN Alphen aan den Rijn

€ 1.550,- /mnd
€ 13,14/m2/mnd
Type object Bedrijfshal
Bruto vloeroppervlakte 118 m²
Totale VVO 118 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Te huur: op het bedrijventerrein "Molenwetering" in Alphen aan den Rijn bieden wij een kleinschalige bedrijfs- en kantoorunit aan. Staande en gelegen op A. van Leeuwenhoekweg 36 A7 te Alphen aan den Rijn.

Het gebouw heeft een moderne, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan werkplaats, kantoor, opslag of anderszins, met zeer goe... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwjaar 2007
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 1.550,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor, buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2007
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 118 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Beschrijving

Te huur: op het bedrijventerrein "Molenwetering" in Alphen aan den Rijn bieden wij een kleinschalige bedrijfs- en kantoorunit aan. Staande en gelegen op A. van Leeuwenhoekweg 36 A7 te Alphen aan den Rijn.

Het gebouw heeft een moderne, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan werkplaats, kantoor, opslag of anderszins, met zeer goede parkeermogelijkheden. Het LionsParc heeft een goede bereikbaarheid.

Bereikbaarheid:
Het Business Center ligt op een gunstige locatie binnen het Lions Parc op het bedrijventerrein Molenwetering te Alphen aan den Rijn. Het bedrijventerrein ligt centraal tussen de spoorlijn aan de noordzijde, de N11 en Leidsche Schouw in het westen. De autosnelwegen richting Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn nabij. Binnen het LionsParc beschikt met ook over diverse extra collectieve faciliteiten.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is voor diverse doeleinden geschikt.

Oppervlakte:
Circa 118 m² verdeeld over circa 57 m² op de begane grond en circa 61 m² op de 1e verdieping.

Huurprijs:
€ 1.550,= per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten. De servicekosten uit hoofde van de beheersvereniging zullen 50/50 tussen huurder en verhuurder worden verdeeld.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit beschikt onder meer over net navolgende opleveringsniveau:
- representatieve entree;
- betonnen begane grondvloer welke beschikt over een vloerbelasting van 1.500 kg/m²;
- betonnen verdiepingsvloer welke bereikbaar is door middel van een betonnen trap;
- vrije hoogte begane grond circa 3,70 m;
- kantoorruimte welke beschikt over een pantry met bar;
- toiletruimte;
- vaste kast;
- scheidingswand ten behoeve van separate vergaderkamer;
- verlichtingsarmaturen;
- afgewerkte wanden en afgewerkte vloer.

Oplevering:
In overleg. Kan snel.

Bijzonderheden
Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidstelling:
Overeenkomstig het model opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken. Voor bestaande ondernemers (met positieve cijfers over de afgelopen jaren) een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden. Voor startende ondernemers een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 6 maanden.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken