Beschrijving

Te huur circa 53 m2 turn key kantoorruimte op de eerste verdieping, gelegen op het Lions Parc te Alphen aan den Rijn. De ruimte is zeer netjes afgewerkt en heeft veel daglicht toetreding waardoor het prettig werken is! 

Bereikbaarheid: 
Het Lions Parc ligt op een gunstige zichtlocatie op het bedrijventerrein Molenwetering. Het bedrijventerrein ligt centraal tussen de spoorlijn aan de noordzijde, de N11 en Leidsche Schouw in het westen. De autosnelwegen richting Rotterdam, Amsterdam, Den-Haag en Utrecht zijn nabij. 

Oppervlakte:
Circa 53 m2 kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping.

Parkeermogelijkheden:
Ruim voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijs: 
€ 600,= exclusief BTW per maand en exclusief servicekosten en voorschot gas, water en elektra.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 25,= exclusief btw per maand.
Het voorschot op gas, water en elektra bedraagt € 75,= exclusief btw per maand.
 
Opleveringsniveau:
- Systeemplafond met inbouw tl verlichting;
- Radiatoren;
- Afgewerkte vloeren en muren;
- Elektra voorzieningen;
- Pantry;
- Toilet en douche;

Bijzonderheden

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. 
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. 
 
Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van (minimaal) 3 (drie) kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting. 

Oplevering: in overleg.

Kenmerken