Curieweg 6B_JDJ (14).jpg Curieweg 6B_JDJ (13).jpg Curieweg 6B_JDJ (12).jpg Curieweg 6B_JDJ (18).jpg Curieweg 6B_JDJ (17).jpg Curieweg 6B_JDJ (16).jpg Curieweg 6B_JDJ (19).jpg Curieweg 6B_JDJ (1).jpg Curieweg 6B_JDJ (2).jpg Curieweg 6B_JDJ (3).jpg Curieweg 6B_JDJ (4).jpg Curieweg 6B_JDJ (5).jpg Curieweg 6B_JDJ (6).jpg Curieweg 6B_JDJ (7).jpg Curieweg 6B_JDJ (8).jpg Curieweg 6B_JDJ (9).jpg Curieweg 6B_JDJ (10).jpg Curieweg 6B_JDJ (11).jpg Curieweg 6B_JDJ (23).jpg Curieweg 6B_JDJ (24).jpg Curieweg 6B_JDJ (25).jpg Curieweg 6B_JDJ (26).jpg Curieweg 6B_JDJ (27).jpg Curieweg 6B_JDJ (28).jpg Curieweg 6B_JDJ (29).jpg Curieweg 6B_JDJ (30).jpg Curieweg 6B_JDJ (31).jpg Curieweg 6B_JDJ (32).jpg
Verhuurd

Verhuurd: Curieweg 6B, 2408 BZ Alphen aan den Rijn

€ 40.000,- /jr
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 321 m²
Totale VVO 591 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Te huur: fraai en zeer luxe afgewerkte bedrijfsruimte met kantoren en showroom, gelegen op bedrijventerrein “Molenwetering”. Op het bedrijventerrein zijn een groot aantal gerenommeerde bedrijven gevestigd: autobedrijven, installatiebureaus, loodgietersbedrijven, adviesbureaus, schildersbedrijven en vele andere dienstverlenende sectoren.

Huurprijs: € 40.000,= per jaar, exclusief BTW en exclu... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2000
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00475
Huurprijs € 40.000,- per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2000
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 321 m²
VVO 316 m²
Kantoor oppervlakte 275 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 591 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Winkel binnen 500 meter
Bereikbaarheid Treinstation binnen 500 meter
Afrit van de snelweg op 1000 meter tot 1500 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 5
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Alphen Aan Den Rijn A 7296 Alphen Aan Den Rijn A 7296
Perceeloppervlakte 321 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te huur: fraai en zeer luxe afgewerkte bedrijfsruimte met kantoren en showroom, gelegen op bedrijventerrein “Molenwetering”. Op het bedrijventerrein zijn een groot aantal gerenommeerde bedrijven gevestigd: autobedrijven, installatiebureaus, loodgietersbedrijven, adviesbureaus, schildersbedrijven en vele andere dienstverlenende sectoren.

Huurprijs: € 40.000,= per jaar, exclusief BTW en exclusief gas, water en elektriciteit.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gesitueerd op een hoek met vrij uitzicht en heeft een uitstekende bereikbaarheid via N11 richting Leiden – Utrecht. Daardoor zijn de rijkswegen A4 en A12 ook makkelijk bereikbaar. In directe omgeving bevinden zich diverse busverbindingen. Het station van Alphen aan den Rijn ligt op circa 10 minuten afstand.

Indeling en oppervlakte
De totale vloeroppervlakte van het geheel bedraagt circa 591 m². Deze is als volgt ingedeeld:
Begane grond circa 316 m²:
Entree via loopdeur, hal, bedrijfsruimte met elektrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde, alsmede deur aan de achterzijde, kantoor/ontvangstruimte met balie, toiletgroep en trap naar een entresol, totaal circa 50 m². Entresol van circa 11 m² met een vloerbelasting van circa 250 kg.

1e Verdieping circa 275 m²:
Hal, toiletgroep, spreekkamer, directiekamer, kantoorruimte, kantine en opslagruimte. Tevens is er een mogelijkheid voor een showroom. Door de diverse dakkoepels is dit een lichte verdieping.

Parkeervoorzieningen
Bij het pand zijn een 5-tal parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving bevinden zich diverse (gratis) parkeerplaatsen.

Wijze van oplevering/opleveringsniveau
Het pand wordt keurig opgeleverd en is voorzien van de volgende voorzieningen:

* Verwarming en warmwatervoorzieningen
* Alarm (ter overname)
* Krachtstroom
* Airconditioning
* Elektrische roldeuren
* Systeemplafonds met verlichting

Bijzonderheden

Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken