Beschrijving

Te huur: fraai en zeer luxe afgewerkte bedrijfsruimte met kantoren en showroom, gelegen op bedrijventerrein “Molenwetering”. Op het bedrijventerrein zijn een groot aantal gerenommeerde bedrijven gevestigd: autobedrijven, installatiebureaus, loodgietersbedrijven, adviesbureaus, schildersbedrijven en vele andere dienstverlenende sectoren. 

Huurprijs: € 40.000,= per jaar, exclusief BTW en exclusief gas, water en elektriciteit. 
 
Ligging en bereikbaarheid 
Het pand is gesitueerd op een hoek met vrij uitzicht en heeft een uitstekende bereikbaarheid via N11 richting Leiden – Utrecht. Daardoor zijn de rijkswegen A4 en A12 ook makkelijk bereikbaar. In directe omgeving bevinden zich diverse busverbindingen. Het station van Alphen aan den Rijn ligt op circa 10 minuten afstand.  
 
Indeling en oppervlakte 
De totale vloeroppervlakte van het geheel bedraagt circa 591 m². Deze is als volgt ingedeeld: 
Begane grond circa 316 m²: 
Entree via loopdeur, hal, bedrijfsruimte met elektrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde, alsmede deur aan de achterzijde, kantoor/ontvangstruimte met balie, toiletgroep en trap naar een entresol, totaal circa 50 m². Entresol van circa 11 m² met een vloerbelasting van circa 250 kg. 

1e Verdieping circa 275 m²: 
Hal, toiletgroep, spreekkamer, directiekamer, kantoorruimte, kantine en opslagruimte. Tevens is er een mogelijkheid voor een showroom. Door de diverse dakkoepels is dit een lichte verdieping. 
 
Parkeervoorzieningen 
Bij het pand zijn een 5-tal parkeerplaatsen beschikbaar. In de directe omgeving bevinden zich diverse (gratis) parkeerplaatsen. 
 
Wijze van oplevering/opleveringsniveau 
Het pand wordt keurig opgeleverd en is voorzien van de volgende voorzieningen: 
 
* Verwarming en warmwatervoorzieningen 
* Alarm (ter overname) 
* Krachtstroom 
* Airconditioning 
* Elektrische roldeuren 
* Stoffering 
* Systeemplafonds met verlichting

Bijzonderheden

Oplevering: in overleg. 

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. 
 
Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. 
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken