91a79b58-f032-418d-be9c-8f4e8fe7e7fd.JPG Unknown-5.jpeg Unknown-9.jpeg Unknown-4.jpeg Unknown-6.jpeg Unknown-7.jpeg Unknown.jpeg Unknown-8.jpeg Unknown-10.jpeg Unknown-2.jpeg e87a1ad7-5a9c-4f57-a2b0-c3f140a561fc.JPG
Verhuurd

Verhuurd: Eikenlaan 255B, 2404 BP Alphen aan den Rijn

€ 42.500,- /jr
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 603 m²
In units vanaf 440 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Te huur: een nieuwbouw bedrijfs-, en kantoorpand op uitstekende zichtlocatie langs de doorgaande weg aan de Eikenlaan te Alphen aan den Rijn.

Het betreft een bedrijfs-, en kantoorpand van circa 603 m2 verdeeld over 440 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 163 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. Het gebouw zal worden voorzien van een strak klassieke, zeer representatieve uitstralin... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2021
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00489
Huurprijs € 42.500,- per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2021
Oppervlaktes en inhoud
VVO 440 m²
In units vanaf 440 m²
Kantoor oppervlakte 163 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 603 m²
Vrije hoogte 8 m.
Draagvermogen 2.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Dichtbij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja

Beschrijving

Te huur: een nieuwbouw bedrijfs-, en kantoorpand op uitstekende zichtlocatie langs de doorgaande weg aan de Eikenlaan te Alphen aan den Rijn.

Het betreft een bedrijfs-, en kantoorpand van circa 603 m2 verdeeld over 440 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 163 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. Het gebouw zal worden voorzien van een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt zijn voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins.

De unit heeft op de begane grond in de hal onder de spanten een vrije hoogte van ca. 8 m1 en onder de verdiepingsvloer een vrije hoogte van ca. 4 m1. Op de verdiepingsvloer is de vrije hoogte ca. 3,3 m1. In de gevels is een handbediende overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikt de unit over een eigen entreedeur en 5 parkeerplaatsen. In de unit is t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd.

Het bedrijfsverzamelgebouw “De Eik” is gesitueerd aan de Eikenlaan te Alphen aan den Rijn en ligt op een zeer gunstige locatie op bedrijventerrein Hoorn-West. De hoofdontsluitingsweg N11 ligt op slechts enkele autominuten van het project waardoor de rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht- Arnhem) en A4 (Den Haag-Amsterdam) goed bereikbaar zijn. Ook met openbaar vervoer is de unit uitstekend bereikbaar.

De bedrijfsunit is thans nog in aanbouw, de oplevering staat gepland voor medio november 2021.

Huurprijs op basis van casco oplevering:
€ 42.500,= exclusief BTW per jaar.

In overleg tussen huurder en verhuurder kan het opleveringsniveau aangepast worden. De huurprijs zal op basis van dit opleveringsniveau worden aangepast.

Bijzonderheden

Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken