Verhuurd

Verhuurd: Energieweg 14B, 2404 HE Alphen aan den Rijn

€ 950,- /mnd
€ 19,-/m2/mnd
Type object Bedrijfshal
Bruto vloeroppervlakte 50 m²
Totale VVO 50 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Te huur: bedrijfs-/kantoorruimte van circa 100 m² verdeeld over twee verdiepingen, gelegen aan de Energieweg 14-B op bedrijventerrein ‘Rijnhaven’.
De bestemming biedt u de mogelijkheid de ruimte te gebruiken als opslag in combinatie met een kantoor op de eerste verdieping. De grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving.... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwjaar 2013
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 950,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2013
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 50 m²

Beschrijving

Te huur: bedrijfs-/kantoorruimte van circa 100 m² verdeeld over twee verdiepingen, gelegen aan de Energieweg 14-B op bedrijventerrein ‘Rijnhaven’.
De bestemming biedt u de mogelijkheid de ruimte te gebruiken als opslag in combinatie met een kantoor op de eerste verdieping. De grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving.

Bereikbaarheid:
De Energieweg is gelegen nabij de Rijksweg N11 (Leiden-Alphen aan den Rijn-Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag-Amsterdam) en A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem).

Oppervlakte:
De bedrijfs-/kantoorruimte is circa 100 m² groot, verdeeld over 2 bouwlagen van circa 50 m² bedrijfsruimte en 50 m² kantoorruimte.

Parkeerplaats(en):
De unit beschikt over 2 parkeerplaatsen en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Huurprijs:
€ 950,= per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder dient de voorzieningen voor gas water en elektra op eigen naam te zetten.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunit wordt in huidige staat opgeleverd en is voorzien van:
- hand bedienbare overheaddeur (bxh) 2,5 x 3 m;
- voordeur;
- CV-installatie;
- toilet;
- pantry;
- afgewerkte wanden;
- systeemplafond met inbouwverlichting;
- meterkast.

Bijzonderheden
Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van (minimaal) 3 (drie) kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Oplevering: in overleg.
Sluiten

Recent bekeken