Beschrijving

Algemeen: 	 	 	 
Te huur: een tweetal bedrijfsunits van circa 100 m², gelegen aan de Energieweg op bedrijventerrein ‘Rijnhaven’. 
De bestemming biedt u de mogelijkheid de ruimte te gebruiken als opslag in combinatie met een kantoor op de eerste verdieping. Doordat de bedrijfsunit naar de straatkant is gericht, valt uw bedrijf onmiddellijk op bij passanten. De grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. 
 
Bereikbaarheid: 	 	 
De Energieweg is gelegen nabij de Rijksweg N11 (Leiden-Alphen aan den Rijn-Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag-Amsterdam) en A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem). 
 	 	 	 
Oppervlakte: 	 	 	 
De bedrijfsunits zijn circa 100 m² groot, verdeeld over 2 bouwlagen van circa 50 m² bedrijfsruimte en 50 m² kantoorruimte. 
 
Parkeerplaats(en): 	 	 
Per unit beschikt u over 2 parkeerplaatsen en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. 
  
Huurprijs: 	 	 	 
Energieweg 14A € 950,= per maand exclusief BTW
Energieweg 14F € 950,= per maand exclusief BTW

Servicekosten: 	 	 	 
Huurder dient de voorzieningen voor gas water en elektra op eigen naam te zetten. 
 
Opleveringsniveau: 	 	 
De bedrijfsunit wordt in huidige staat opgeleverd en is voorzien van: 
- hand bedienbare overheaddeur (bxh) 2,5 x 3 m¹; 
- voordeur; 
- achterdeur; 
- CV-installatie; 
- toilet; 
- pantry; 
- afgewerkte wanden; 
- systeemplafond met inbouwverlichting; 
- meterkast.

Bijzonderheden

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. 
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. 
 
Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van (minimaal) 3 (drie) kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting. 

Oplevering: in overleg.

Kenmerken