858_1440.jpeg 832_1440.jpeg 834_1440.jpeg 845_1440.jpeg 835_2160.jpeg 833_2160.jpeg 836_2160.jpeg 837_2160.jpeg 838_2160.jpeg 839_2160.jpeg 849_2160.jpeg 841_2160.jpeg 847_2160.jpeg 844_1440.jpeg 859_1440.jpeg Luchtfoto.jpeg

Te huur: Flemingweg 18, 2408 AV Alphen aan den Rijn

€ 100,-/m2/jr
Type object Kantoor
Totale VVO 474 m²
In units vanaf 1 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Te huur
Hoogwaardig solitair bedrijfs-/kantoorpand met 74 eigen parkeerplaatsen en uitzicht over groenvoorzieningen op zeer fraaie zichtlocatie aan de Flemingweg te Alphen aan den Rijn. Het object ligt op bedrijventerrein ‘Molenwetering’, direct naast de verbindingsweg N11 waardoor u een uitstekende attentiewaarde heeft en zeer goed bereikbaar bent.

Algemeen:
Het object bestaat uit een re... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwperiode 1995
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00542
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1995
Oppervlaktes en inhoud
VVO 474 m²
In units vanaf 1 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Afrit van de snelweg binnen 500 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 74
Kadastrale gegevens
Alphen aan den Rijn A 6995 Alphen aan den Rijn A 6995
Perceeloppervlakte 6.510 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te huur
Hoogwaardig solitair bedrijfs-/kantoorpand met 74 eigen parkeerplaatsen en uitzicht over groenvoorzieningen op zeer fraaie zichtlocatie aan de Flemingweg te Alphen aan den Rijn. Het object ligt op bedrijventerrein ‘Molenwetering’, direct naast de verbindingsweg N11 waardoor u een uitstekende attentiewaarde heeft en zeer goed bereikbaar bent.

Algemeen:
Het object bestaat uit een representatief kantoorgedeelte, welke voorzien is van koeling. Aan de voorzijde van het gebouw beschikt u over 74 parkeerplaatsen en daarnaast is er ook een fietsenstalling gesitueerd op eigen terrein.

Locatie:
Bedrijventerrein ‘Molenwetering’ is een gemengd industrieterrein en het grootste bedrijventerrein binnen Alphen aan den Rijn. Dit moderne bedrijventerrein kenmerkt zich door de hoge kwaliteit bedrijfspanden. Door de ligging direct aan de N11 is het gebouw goed zichtbaar en zeer goed bereikbaar.

Bereikbaarheid:
Per auto:
De locatie is door haar ligging direct naast de N11, welke de Rijksweg A4 (Den-Haag-Amsterdam) en de Rijksweg A12 (Gouda-Utrecht) verbindt, zeer goed per auto bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Op 2 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte welke middels buslijn 4 verbinding heeft met NS Station Alphen aan den Rijn.

Vloeroppervlakte:
Kantoorruimte van ca. 474 m² gelegen op de derde verdieping.

Huurprijzen per jaar, exclusief BTW en servicekosten:
Kantoorruimte : € 100,= per m²
Parkeerplaatsen: € 300,= per parkeerplaats

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een "as is, where is" oplevering. Indien gewenst kunnen wij een aanbieding "op maat" maken.

Parkeren:
Uitstekende parkeerfaciliteiten dankzij de 74 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Faciliteiten:
- Restaurant;
- Vergaderfaciliteiten en auditorium.

Opleverniveau:
Het kantoor is voorzien van onder andere:
- Receptiebalie;
- Sanitaire voorzieningen;
- Pantry voorzieningen;
- Lift;
- Systeemplafonds;
- Verwarming en koeling.

Beschikbaarheid:
Nader overeen te komen.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
10 jaar met aansluitend een optietermijn van telkens 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Bijzonderheden

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken