IMG_6261.JPG IMG_6250.JPG IMG_6251.JPG IMG_6252.JPG IMG_6253.JPG IMG_6254.JPG IMG_6255.JPG IMG_6256.JPG IMG_6257.JPG IMG_6262.JPG IMG_6260.JPG

Te huur: Julianastraat 83, 2405 CG Alphen aan den Rijn

€ 1.250,- /mnd
Type object Winkelruimte
Totale VVO 69 m²
In units vanaf 46 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Te huur: circa 69 m² winkelruimte gelegen op uitstekende locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn in de directe nabijheid van de MediaMarkt, H&M en de McDonalds.

Ligging:
In het in 2005 gerealiseerde stadshart vindt u ruim 15.000 m² winkelruimte, woningen, horecagelegenheden, het theater-/bioscoopcomplex Castellum en een grote parkeergarage met ca. 740 plaatsen. Wilt u zich ook vesti... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Winkelruimte
    Bouwperiode 2000
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00553
Huurprijs € 1.250,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2000
Oppervlaktes en inhoud
VVO 69 m²
In units vanaf 46 m²
Verkoopoppervlakte 46 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging In centrum
Kadastrale gegevens
Alphen aan den Rijn b 8985 Alphen aan den Rijn b 8985
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te huur: circa 69 m² winkelruimte gelegen op uitstekende locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn in de directe nabijheid van de MediaMarkt, H&M en de McDonalds.

Ligging:
In het in 2005 gerealiseerde stadshart vindt u ruim 15.000 m² winkelruimte, woningen, horecagelegenheden, het theater-/bioscoopcomplex Castellum en een grote parkeergarage met ca. 740 plaatsen. Wilt u zich ook vestigen in de nabijheid van bedrijven als Media Markt, H&M, McDonalds, Specsavers, Solow en Intersport Twinsport? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden!

Bereikbaarheid:
Zowel per auto als openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten van waaruit het NS station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is. Tevens biedt het bus- en treinnetwerk goede aansluitingen met in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Gouda en Utrecht.

Huurprijs:
€ 1.250,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten: € 32,50 per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Promotiebijdrage: € 73,14 per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Oppervlakte:
De beschikbare ruimte is circa 69 m² VVO groot en is als volgt verdeeld:
- Circa 46 m² op de begane grond;
- Circa 23 m² op de eerste verdieping.

Parkeerplaats(en):
Parkeren is mogelijk in de nabij gelegen parkeergarage 'Castellum' (betaald).

Opleveringsniveau:

Begane grond:
- Vergaderruimte;
- Verlichting;
- Afgewerkte vloer;
- Vaste trap naar de 1e verdieping;
- Radiator.

Eerste verdieping:
- Pantry;
- Cv-installatie;
- Toilet;
- Afgewerkte wanden en vloer.

Bijzonderheden

Servicekosten
Huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken