Beschrijving

Te huur: circa 155 m2 kantoorruimte aan de Koperweg op bedrijventerrein Heijmanswetering te Alphen aan den Rijn met vrij uitzicht met optioneel de mogelijkheid om een gedeelte afsluitbaar buitenterrein te huren. 

Huurprijs: € 750,= per maand, exclusief BTW en servicekosten

Ligging/bereikbaarheid: 
Het pand is gelegen op bedrijventerrein “Heijmanswetering” in Alphen aan den Rijn met uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Ook per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten van waaruit het NS station van Alphen goed bereikbaar is. 

Oppervlakte:
De totale oppervlakte (BVO) bedraagt circa 155 m², waarvan 22 m²  op de begane grond en 135 m²  op de eerste verdieping.  
 
Indeling: 
Op de begane grond bevindt zich de ruime ontvangstruimte waar eventueel een wachtruimte gecreëerd kan worden. Via de trapopgang is de ruime overloop bereikbaar met gescheiden dames- en herentoiletgroep, een vergader-/directiekamer met vaste kastenwand en een grote kantoorruimte met aparte archief-/serverruimte, welke is voorzien van een pantry. De pantry is voorzien van een spoelbak en koelkast. Voor het pand bevinden zich twee parkeerplaatsen behorende bij het aangeboden huurobject. De parkeerplaatsen zijn eventueel uit te breiden. Ook is er de mogelijkheid om een stuk buitenterrein bij de kantoorruimte te huren.
 
Gebruiksmogelijkheden: 
Het object is voor diverse gebruiksdoeleinden geschikt. 

Opleveringsniveau:
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- tegelvloer;
- toiletgroep;
- pantry;
- airco;
- te openen ramen;
- vaste kastenwand;
- kabelgoten;
- separate spreekkamer. 
 
Servicekosten: 
Servicekosten t.b.v. gas, water en elektra zullen huurder in rekening gebracht worden.  
Jaarlijks bedraagt dit circa € 2.000,= exclusief BTW 
 
Parkeren: 
Het pand wordt te huur aangeboden inclusief 2 parkeerplaatsen. 
Huur van extra parkeerplaatsen behoort tot de mogelijkheden. 
 
Oplevering: in overleg.

Bijzonderheden

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. 
 
Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. 
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

Kenmerken