Beschrijving

Te huur circa 330 m2 representatieve kantoorruimte op zichtlocatie nabij winkelcentrum De Herenhof, aan de rand van Alphen aan den Rijn aan de Lemelerberg 15. 

Huurprijs: 
€ 125,- per m² per jaar, exclusief BTW

Servicekosten: 
€ 25,= per m² per jaar, exclusief BTW

Oplevering: in overleg; kan snel.

Indeling

Algemeen:
Te huur 330 m2 op de 1e verdieping gesitueerde kantoorruimte in een kantoorgebouw dat onderdeel uitmaakt van een kleinschalig kantorencentrum bestaande uit drie gelijke kantoorgebouwen. 

Locatie en bereikbaarheid:
Het complex is gelegen aan de Eisenhowerlaan, één van de grote ontsluitingswegen van Alphen aan den Rijn naar de N207 vanwaar u een uitstekende autoverbinding heeft naar onder andere Schiphol, Amsterdam en Den Haag. Maar ook per openbaar vervoer is het object goed te bereiken met voor de deur een bushalte. Hier vanuit rijden buslijnen 183 en 470 en is het NS station goed bereikbaar. Tevens biedt het busnet goede aansluitingen met nabijgelegen plaatsen als Leiden, Leiderdorp en Bodegraven.

Parkeren:
Aan de voorzijde van het object, op eigen terrein, zijn er voldoende parkeerplaatsen ter beschikking.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte beschikt onder meer over het navolgende opleveringsniveau:
- entree middels elektrische schuifdeuren;
- systeemplafond met inbouwarmaturen en spots;
- diverse kantoorkamers; 
- kabelgoten t.b.v. databekabeling;
- tapijt; 
- CV middels radiatoren;
- airco; 
- receptie/balie; 
- gezamenlijke pantry en toiletten op de gang;
- te openen ramen (met luchtroosters);
- eventueel gebruik lift en/of trappenhuis. 

De servicekosten omvatten de navolgende zaken: 
- onderhoud lift; 
- onderhoud airco; 
- glasbewassing algemene ruimte; 
- tuin; 
- schoonmaak algemene ruimte; 
- gas; 
- water;
- elektra; 
- vuilafvoer.

Bijzonderheden

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen, echter met een minimale contractperiode van 1 (één) jaar.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2006=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. 
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

Kenmerken