https://venumfilestore.blob.core.windows.net/pub/6d12ecf3/7088/4e06/8b3e/80e18f1557c8/img_6787.jpg https://venumfilestore.blob.core.windows.net/pub/10dce19d/501c/4d53/943a/0c133a638425/img_6788.jpg
Verkocht

Te huur: Magazijnweg 1G, 2404 CE Alphen aan den Rijn

€ 1.500,- /mnd
€ 18,52/m2/mnd
Type object Bedrijfshal
Bruto vloeroppervlakte 81 m²
Totale VVO 81 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Te huur: een nieuwbouw bedrijfs-, kantoorunit gelegen aan de Magazijnweg 1G te Alphen aan den Rijn. De unit is circa 162 m2, verdeeld over circa 81 m2 op de begane grond en circa 81 m2 op de eerste verdieping.

Algemeen:
De unit kent een zeer hoogwaardig opleverings- en afwerkingsniveau waarbij voornamelijk gebruik is gemaakt van duurzame materialen zoals betonnen vloeren, binnenwanden van k... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 1.500,- per maand
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 81 m²
Kadastrale gegevens
Alphen Aan Den Rijn A 8592
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te huur: een nieuwbouw bedrijfs-, kantoorunit gelegen aan de Magazijnweg 1G te Alphen aan den Rijn. De unit is circa 162 m2, verdeeld over circa 81 m2 op de begane grond en circa 81 m2 op de eerste verdieping.

Algemeen:
De unit kent een zeer hoogwaardig opleverings- en afwerkingsniveau waarbij voornamelijk gebruik is gemaakt van duurzame materialen zoals betonnen vloeren, binnenwanden van kalkzandsteen en aluminium kozijnen.
De unit is uitermate geschikt ondernemers die behoefte hebben opslagruimte ten behoeve van opslagruimte en/of productieruimte in combinatie met kantoren.

Bereikbaarheid/locatie
Het object is gesitueerd aan de Handelsweg te Alphen aan den Rijn en liggen op een gunstige locatie nabij de verbindingswegen N11 en de N207, welke een goede aansluiting bieden op de snelwegen richting Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein ook goed bereikbaar dankzij de directe (bus)verbinding met station Alphen aan den Rijn.

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand exclusief BTW

Parkeren:
Bij de bedrijfsunit behoren 2 aangewezen parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau:
Eigenaar is voornemens de unit te voorzien van de navolgende opleverpunten:
Begane grond:
- Verlichting;
- Hand bedienbare overheaddeur;
- Vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
- Elektrapunten;
- Verwarming;
- Separate entree;
- Vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
- Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen (LED);
- Afgewerkte wanden;
- Tapijttegels;
- Elektrapunten;
- Toiletruimte;
- Pantry.

Bijzonderheden
Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Foto's

Sluiten

Recent bekeken