img_7585 img_7577 img_7470 img_7471 img_7472 img_7473 img_7474 Impressie afwerkingsniveau Impressie afwerking + DFC systeem (DFC= directive flow control) voor koeling Impressie afwerking pantry Impressie afwerkingsniveau + verwarming/koeling traditioneel systeem via plafond Impressie afwerkingsniveau Impressie afwerkingsniveau
Onder optie

Onder optie: Circa 524 m2 kantoorruimte op zichtlocatie aan de Magazijnweg 7 te Alphen aan den Rijn

€ 90,-/m2/jr
Adres: Magazijnweg 7, 2404 CE Alphen aan den Rijn
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 700 m²
Bruto vloeroppervlakte 225 m²
Totale VVO 225 m²
In units vanaf 524 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder optie

Notitie

Algemeen

Aan de Magazijnweg 7 te Alphen aan den Rijn bieden wij deze kantoorruimte aan van in totaal circa 524 m2 op bedrijventerrein "Rijnhaven" langs de doorgaande weg.

De kantoorruimte is groot circa 524 m2 verdeeld over circa 316 m2 kantoorruimte op de begane grond en circa 208 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping.

Eigenaar biedt deze kantoorruimte in huidige staat aan, echter bestaat o... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwperiode 1997
    Status Onder optie
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00370
Status Onder optie
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1997
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 700 m²
Bruto vloeroppervlakte 225 m²
VVO 524 m²
In units vanaf 524 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kadastrale gegevens
Alphen aan den Rijn A 6927 Alphen aan den Rijn A 6927
Perceeloppervlakte 700 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Aan de Magazijnweg 7 te Alphen aan den Rijn bieden wij deze kantoorruimte aan van in totaal circa 524 m2 op bedrijventerrein "Rijnhaven" langs de doorgaande weg.

De kantoorruimte is groot circa 524 m2 verdeeld over circa 316 m2 kantoorruimte op de begane grond en circa 208 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping.

Eigenaar biedt deze kantoorruimte in huidige staat aan, echter bestaat ook de mogelijkheid om in overleg tussen u als huurder en de eigenaar een volledig aangepaste en gerenoveerde kantoorruim te huren. Hierbij zullen alle wanden, plafonds, vloeren en installaties in overleg aangepast worden zodat er een locatie ontstaat volledig naar uw wensen en ideeën. De voorwaarden en condities hiervan zullen dan ook in nader overleg uitonderhandeld worden.

Huurprijs kantoorruimte:
€ 90,=/m2 exclusief BTW per jaar

Indeling

Bereikbaarheid:
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein "Rijnhaven" en kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid. Door de ligging nabij de N11 is dit kantoorgebouw direct bereikbaar vanuit alle grote steden. De snelwegen naar Den Haag, Amsterdam en Utrecht bevinden zich op 10 a 15 autominuten afstand. Ook per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte van waaruit het NS station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is.

Opleveringsniveau kantoorruimte op basis van de huidige situatie:
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- airconditioning;
- kabelgoten;
- afgewerkte wanden;
- toiletgroep (D&H) op de begane grond;
- pantry;
- diverse scheidingswanden.

Afwerkingsniveau bij minimaal vijfjarige huurovereenkomst:
Bij overeenstemming tot het aangaan van een vijfjarige huurovereenkomst zal verhuurder de kantoorruimte up-to-date en zo milieuvriendelijk als mogelijk opleveren. Dit houdt in: vrijwel gasloos; de gasverwarming is er dan alleen voor extreme weersomstandigheden.
Alle kantoorruimten worden ingedeeld naar wens (mits technisch mogelijk) huurder, alle wanden worden gesausd en de vloeren worden voorzien van goede vloerbedekking. Daarnaast wordt het sanitair vernieuwd en de pantry voorzien van vaatwasser en koelkast. Alle verlichting wordt omgezet in LED.

Verwarming/koeling:
De grote ruimten worden gekoeld via een zogenaamd DFC systeem (DFC= directive flow control) voor koeling, verwarming en luchtcirculatie), een halfrond systeem van doek dat (met name bij koeling) de ruimte koelt zonder de veel voorkomende tocht. Dit systeem is te zien aan het plafond op één van de interieurfoto’s. De kleinere ruimten worden gekoeld via het traditionele systeem, dat ook op enkele foto’s is te zien. Bijzonderheden, zoals het ingebouwde scherm, zijn voor rekening van de huurder.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

Servicekosten:
Huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroeplijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

Aanvaarding:
In overleg. Kan snel.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken