Beschrijving

Te huur: praktijkruimte gesitueerd tegen het centrum en in de directe nabijheid van het station van Alphen aan den Rijn

Algemeen
Te huur aangeboden een representatieve praktijkruimte van circa 65 m2 gelegen op een goed bereikbare locatie in het centrum van de gemeente Alphen aan den Rijn aan de Molenwerfstraat 5.

Ligging en bereikbaarheid
De Molenwerfstraat is per auto en openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. de snelwegen naar Den Haag, Amsterdam en Utrecht bevinden zich op 10-15 autominuten. De afstand naar de bushalte en het NS station is binnen 10 minuten loopafstand bereikbaar.
Betaalde parkeermogelijkheden direct voor de deur, alsmede in de loopafstand gelegen parkeergarage Castellum met een capaciteit van circa 750 plaatsen.

De Gemeente geeft parkeervergunningen uit voor bedrijven die gevestigd zijn in het betaald parkeergebied. De tarieven van deze vergunning kunt u terug vinden op de site van de Gemeente www.alphenaandenrijn.nl.

Indeling en oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 65 m2 en is als volgt ingedeeld:
Entree via de achterkant van het pand, hal, 2 praktijkruimtes, balie, pantry en toiletruimte.

Opleveringsniveau:
- Vloerafwerking met vloerbedekking;
- Plafond met lichtarmaturen;
- Toiletruimte;
- Pantry;
- Centrale verwarming (eigen cv-ketel);
- Eigen meter voor gas, water en licht.

De huurprijs:
€ 1.000,- per maand te vermeerderen met de wettelijke verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Bijzonderheden

Oplevering: in overleg. 

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. 
 
Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. 
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken