Te huur: Nikkelweg 209, 2401 MM Alphen aan den Rijn

€ 850,- /mnd
€ 13,28/m2/mnd
Type object Bedrijfshal
Bruto vloeroppervlakte 64 m²
Totale VVO 64 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

TE HUUR: deze unit van circa 64 m2 BVO betreft een zeer nette afgewerkte, representatieve bedrijfsunit gelegen aan de Nikkelweg 209 op het bedrijventerrein "Heimanswetering" in Alphen aan den Rijn.

Bereikbaarheid:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het bedrijventerrein de “Heimanswetering” te Alphen aan den Rijn. Goede uitvalswegen zorgen voor uitstekende verbindingen met onder ander... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwjaar 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 850,- per maand
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2023
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 64 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Beschrijving

TE HUUR: deze unit van circa 64 m2 BVO betreft een zeer nette afgewerkte, representatieve bedrijfsunit gelegen aan de Nikkelweg 209 op het bedrijventerrein "Heimanswetering" in Alphen aan den Rijn.

Bereikbaarheid:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het bedrijventerrein de “Heimanswetering” te Alphen aan den Rijn. Goede uitvalswegen zorgen voor uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Amsterdam en Den Haag.
Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte van waaruit het NS-station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is.

Oppervlakte:
Deze bedrijfsunit biedt in totaal circa 64 BVO m2 aan ruimte, verdeeld over 32 m2 op de begane grond en 32 m2 op de verdiepingsvloer.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 850,- per maand, exclusief BTW.

Opleveringsniveau:
- begane grond voorzien van overheaddeur met loopdeur
- betonvloer;
- vaste trap naar de eerste verdieping en toiletruimte.
- systeempafond voorzien van systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- pantry;
- vloerafwerking tapijt;

Servicekosten:
Nader te bepalen vanuit de VVE. Huurder dient wel water, elektra en overige nutsbedrijven op eigen naam te zetten.

Oplevering:
In overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken