IMG_3090.JPG IMG_3084.JPG IMG_3085.JPG IMG_3086.JPG IMG_3089.JPG IMG_3082.JPG IMG_3078.JPG IMG_3079.JPG IMG_3088.JPG IMG_3087.JPG IMG_3080.JPG IMG_3081.JPG IMG_3083.JPG IMG_3091.JPG
Verhuurd

Verhuurd: Ondernemingsweg 38, 2404 HN Alphen aan den Rijn

€ 33.000,- /jr
Type object Kantoor
Totale VVO 268 m²
In units vanaf 268 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Het betreft hier een zelfstandige kantoorvilla met ruim voldoende parkeerplaatsen op zichtlocatie aan de doorgaande weg "De Hoorn" staande en gelegen aan de Ondernemingsweg 38 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Rijnhaven". Deze kantoorvilla is recent aan de buitenzijde volledig opnieuw geïsoleerd en voorzien van compleet nieuwe kunststof kozijnen met dubbele beglazing en nieuwe buiteng... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwperiode 1977
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00507
Huurprijs € 33.000,- per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1977
Oppervlaktes en inhoud
VVO 268 m²
In units vanaf 268 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Beschrijving

Het betreft hier een zelfstandige kantoorvilla met ruim voldoende parkeerplaatsen op zichtlocatie aan de doorgaande weg "De Hoorn" staande en gelegen aan de Ondernemingsweg 38 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Rijnhaven". Deze kantoorvilla is recent aan de buitenzijde volledig opnieuw geïsoleerd en voorzien van compleet nieuwe kunststof kozijnen met dubbele beglazing en nieuwe buitengevel.

Het geheel is groot circa 268 m2 verdeeld over circa 114 m2 kantoorruimte op de begane grond, circa 114 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping en circa 40 m2 archiefruimte op de tweede verdieping.

Bereikbaarheid/locatie
De Ondernemingsweg ligt in de direct nabijheid van de Hoorn welke de verbindingsweg is naar de N11 en het centrum van Alphen aan den Rijn. Aan de achterzijde is de "Rijnhaven" gesitueerd waarbij er een directe verbinding is naar rivier de Rijn.

Huurprijs: € 33.000,- exclusief BTW per jaar

De kantoorvilla beschikt onder meer over het navolgende opleveringsniveau:
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- afgewerkte wanden;
- vloerafwerking tegels;
- diverse scheidingswanden;
- toiletgroep;
- vergaderkamer;
- pantry;
- kabelgoten;
- douche.

Aanvaarding: in overleg.

Bijzonderheden

Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken