Nieuw in verhuur

Te huur: Pieter Doelmanstraat 1, 2405 CE Alphen aan den Rijn

€ 47.500,- /jr
€ 282,74/m2/jr
Type object Winkelruimte
Bruto vloeroppervlakte 168 m²
Totale VVO 168 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verhuur

Notitie

Algemeen

Te huur: circa 168 m² winkelruimte gelegen op uitstekende A1 locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn in de directe nabijheid van de MediaMarkt, H&M en de McDonalds.

Ligging:
Op A1 locatie op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. In het in 2005 gerealiseerde stadshart vindt u ruim 15.000 m² winkelruimte, woningen, horecagelegenheden, het theater-/bioscoopcomplex Castellum en een grote... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Winkelruimte
    Bouwjaar 2005
    Status Nieuw in verhuur
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 47.500,- per jaar
Servicekosten € 25,- per jaar
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Winkelruimte
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2005
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 168 m²
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum

Beschrijving

Te huur: circa 168 m² winkelruimte gelegen op uitstekende A1 locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn in de directe nabijheid van de MediaMarkt, H&M en de McDonalds.

Ligging:
Op A1 locatie op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. In het in 2005 gerealiseerde stadshart vindt u ruim 15.000 m² winkelruimte, woningen, horecagelegenheden, het theater-/bioscoopcomplex Castellum en een grote parkeergarage met ca. 740 plaatsen, waar u de eerste 1,5 uur gratis mag parkeren. Wilt u zich ook vestigen in de nabijheid van bedrijven als Media Markt, H&M, McDonalds, Specsavers, Rabobank, SoLow, Intertoys en Intersport Twinsport? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden!

Bereikbaarheid:
Zowel per auto als openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de bushalten voor de deur is het NS station van Alphen aan den Rijn goed te bereiken. Tevens biedt het bus- en treinnetwerk goede aansluitingen met in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Gouda en Utrecht.

Huurprijs:
€ 47.500,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten: € 25,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Promotiebijdrage: € 147,81 per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overnamesom inventaris: € 15.000,-, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Oppervlakte:
De beschikbare ruimte is circa 168 m² VVO groot verdeeld over de begane grond (92 m2) en de kelder (76 m2).

Parkeerplaats(en):
Parkeren is mogelijk in de nabij gelegen parkeergarage 'Castellum' (eerste 1,5 uur gratis).

Opleveringsniveau:
De winkel zal compleet ingericht en turnkey worden opgeleverd. Overnamesom voor inventaris, zie huurprijs.

Bijzonderheden
Servicekosten:
Huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.

Omzetbelasting:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken