Te huur: Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn

€ 170,- /m²/jr
€ 0,30/m2/m²/jr
Type object Kantoor
Bruto vloeroppervlakte 565 m²
Totale VVO 565 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Direct tegenover het NS station van Alphen aan den Rijn en aan de rand van het centrum is er thans zeer hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping. De kantoorruimte is groot circa 565 m² en beschikt over een Energielabel A.

Het kantoor is gesitueerd op de 1e verdieping en is gelegen aan de doorgaande weg Prins Bernhardlaan naar het centrum en de rondwegen van Alphen aan... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwjaar 1999
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 170,- per m² per jaar
Servicekosten € 40,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1999
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 565 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

Beschrijving

Direct tegenover het NS station van Alphen aan den Rijn en aan de rand van het centrum is er thans zeer hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping. De kantoorruimte is groot circa 565 m² en beschikt over een Energielabel A.

Het kantoor is gesitueerd op de 1e verdieping en is gelegen aan de doorgaande weg Prins Bernhardlaan naar het centrum en de rondwegen van Alphen aan den Rijn. De kantoorruimte zal daarnaast beschikken over een turn-key opleveringsniveau, maar kan in overleg met verhuurder tot elk gewenst opleverniveau worden afgewerkt.

Het kantoorgebouw heeft een representatieve uitstraling en beschikt over een uitstekende zichtlocatie. In het gebouw zitten huurders als Het Eigen Vermogen, Handelsbanken, Buro Toob en Partof. Daarnaast is naamsvermelding op de gevel ook mogelijk!

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen doordat het NS station van Alphen aan den Rijn op nog geen minuut loopafstand is en de rijksweg N11 met uitvalswegen naar de A12 (Utrecht) en A4 (Den-Haag / Amsterdam) op 10 autominuten verwijderd zijn.

Oppervlakte:
Circa 565 m² kantoorruimte, gelegen op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
- gezamenlijke entree (v.v. intercom en brievenbus);
- trap/lift naar de verdiepingen;
- eigen entree;
- systeemplafond met ledverlichting;
- kabelgoten v.v. elektra- en databekabeling;
- diverse kantoorkamers;
- kantoorkamers deels voorzien van moderne gietvloer (in overleg met verhuurder aan te passen door nieuwe vloerafwerking);
- cv middels radiatoren;
- full airconditioning;
- eigen toiletgroep met moderne gietvloer;
- kantine inclusief pantry;
- alarminstallatie;
- brandalarm.

Energielabel:
A.

Parkeerplaats(en):
Parkeren geschiedt op het eigen achtergelegen terrein. Bij het gehuurde kunnen maximaal 12 exclusieve parkeerplaatsen gehuurd worden. Parkeren kan al vanaf € 850,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Parkeren:
Het pand beschikt over drie parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Oplevering en aanvaarding:
In overleg

Bijzonderheden
Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij huur: bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken