Verhuurd

Verhuurd: Raadhuisstraat 416, 2406 LE Alphen aan den Rijn

€ 25.000,- /jr
€ 297,62/m2/jr
Type object Winkelruimte
Bruto vloeroppervlakte 84 m²
Totale VVO 84 m²
Aanvaarding Per dinsdag 15 augustus 2023
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Te huur: circa 84 m² winkelruimte gelegen op uitstekende locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn in de directe nabijheid van landelijk bekende filiaalbedrijven en lokale ondernemer.

Ligging:
De Raadhuisstraat is zowel per auto als openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten en NS station van Alphen aan den Rijn. De snelwegen... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Winkelruimte
    Bouwjaar 1986
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 25.000,- per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding Per dinsdag 15 augustus 2023
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1986
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 84 m²
Locatie
Ligging Nabij winkelcentrum
Kadastrale gegevens
Aarlanderveen C 5332
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te huur: circa 84 m² winkelruimte gelegen op uitstekende locatie in het centrum van Alphen aan den Rijn in de directe nabijheid van landelijk bekende filiaalbedrijven en lokale ondernemer.

Ligging:
De Raadhuisstraat is zowel per auto als openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten en NS station van Alphen aan den Rijn. De snelwegen naar Den Haag, Amsterdam en Utrecht bevinden zich op 10-15 autominuten.

Bereikbaarheid:
Zowel per auto als openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de bushalten voor de deur is het NS station van Alphen aan den Rijn goed te bereiken. Tevens biedt het bus- en treinnetwerk goede aansluitingen met in de nabijheid gelegen plaatsen als Leiden, Gouda en Utrecht.

Huurprijs:
€ 25.000,= per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Oppervlakte:
De beschikbare ruimte is circa 84 m² VVO groot verdeeld over de begane grond.

Parkeerplaats(en):
Parkeren is mogelijk in de nabij gelegen parkeergarage 'Castellum' (eerste 1,5 uur gratis).

Opleveringsniveau:
De winkel zal compleet ingericht en turnkey worden opgeleverd inclusief vloer, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, afgewerkte wanden, toilet, pantry en CV ketel.

Bijzonderheden
Huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken