Verhuurd

Verhuurd: Rontgenweg 16, 2408 AB Alphen aan den Rijn

€ 1.550,- /mnd
€ 7,99/m2/mnd
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 54 m²
Bruto vloeroppervlakte 194 m²
Totale VVO 194 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Te huur: bedrijfs-, en kantoorruimte van circa 194 m2 verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping gesitueerd aan de voorzijde van een bedrijfsverzamelgebouw staande en gelegen aan de Röntgenweg 16 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Molenwetering"! Op de begane grond is een kleinschalige bedrijfsruimte gesitueerd van circa 20 m2 welke bereikbaar is via een overheaddeur.... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwjaar 2007
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 1.550,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2007
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 54 m²
Bruto vloeroppervlakte 194 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kadastrale gegevens
Alphen aan den Rijn A 7887
Perceeloppervlakte 54 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te huur: bedrijfs-, en kantoorruimte van circa 194 m2 verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping gesitueerd aan de voorzijde van een bedrijfsverzamelgebouw staande en gelegen aan de Röntgenweg 16 te Alphen aan den Rijn op bedrijventerrein "Molenwetering"! Op de begane grond is een kleinschalige bedrijfsruimte gesitueerd van circa 20 m2 welke bereikbaar is via een overheaddeur.

Omschrijving
Bereikbaarheid/locatie
De bedrijfsunit ligt op een gunstige locatie op het bedrijventerrein Molenwetering te Alphen aan den Rijn. Het bedrijventerrein ligt centraal tussen de spoorlijn aan de noordzijde, de N11 en Leidsche Schouw in het westen. De autosnelwegen richting Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn nabij.

Huurprijs:
€ 1.550,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Opleveringsniveau:
- begane grond met entree, spreekkamer, toiletgroep en kleine expeditieruimte met overheaddeur;
- de eerste en tweede verdieping zijn ingericht als kantoorruimte voorzien van plafond met verlichtingsarmaturen, afgewerkte wanden en vloerafwerking tapijt;
- pantry;
- dubbele beglazing;
- Cv-installatie met radiatoren;
- Afgewerkte wanden
- koeling door middel van airconditioning.

Parkeren:
Parkeren vindt plaats op eigen terrein.

Bijzonderheden
Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken