Beschrijving

Te huur aan de Rontgenweg 16D, op bedrijventerrein "Molenwetering" in Alphen aan den Rijn, is deze bedrijfs-/kantoorunit beschikbaar van in totaal circa 104 m2.  
 
De bedrijfs-/kantoorunit maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw en heeft een moderne en zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan werkplaats, opslag of anderszins, met parkeerplaatsen op eigen terrein en de nabij gelegen algemene parkeerplaatsen.  
 
Huurprijs: € 950,= per maand, exclusief BTW 
Servicekosten: € 75,= per maand, exclusief BTW 
 
Omschrijving  
Bereikbaarheid/locatie 
De kantoorunit ligt op een gunstige locatie op het bedrijventerrein Molenwetering te Alphen aan den Rijn. Het bedrijventerrein ligt centraal tussen de spoorlijn aan de noordzijde, de N11 en Leidsche Schouw in het westen. De autosnelwegen richting Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn nabij.  
 
Parkeermogelijkheden 
Aan de voorzijde zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.  
  
Voorzieningen 
Begane grond: 
- elektrisch bedienbare overheaddeur; 
- vloerbelasting 1.500 kg/m²; 
- vrije hoogte 4 meter; 
- elektra voorzieningen; 
- verwarming d.m.v. heater; 

1e verdieping: 
- systeemplafond met verlichting; 
- radiatoren; 
- opstelplaats CV-installatie; 
- pantry; 
- toilet
 
Parkeren: 
- twee parkeerplaatsen. 
 
Bijzonderheden 
Oplevering: in overleg.

Bijzonderheden

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. 
 
Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. 
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken