Verhuurd

Verhuurd: Steekterweg 77F, 2407 BE Alphen aan den Rijn

€ 950,- /mnd
€ 9,79/m2/mnd
Type object Kantoor
Bruto vloeroppervlakte 97 m²
Totale VVO 97 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Te huur: nieuw, afgebouwde kantoorruimte, gelegen aan de Steekterweg 77 F te Alphen aan den Rijn onderdeel uitmakend van het project "Steekterhoek" en is direct gesitueerd nabij de verbindingsweg N11 en diverse andere uitvalswegen zodat de bereikbaarheid uitstekend te noemen is. Voor de verhuur is de eerste verdieping beschikbaar die volledig is afgewerkt als kantoorruimte met eigen parkeerplaa... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwjaar 2021
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 950,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2021
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 97 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Beschrijving

Te huur: nieuw, afgebouwde kantoorruimte, gelegen aan de Steekterweg 77 F te Alphen aan den Rijn onderdeel uitmakend van het project "Steekterhoek" en is direct gesitueerd nabij de verbindingsweg N11 en diverse andere uitvalswegen zodat de bereikbaarheid uitstekend te noemen is. Voor de verhuur is de eerste verdieping beschikbaar die volledig is afgewerkt als kantoorruimte met eigen parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de Steekterweg te Alphen aan den Rijn en ligt op een zeer gunstige en representatieve locatie op bedrijventerrein Steekterpoort, in het hart van de Randstad.
Het bedrijventerrein geeft met de Steekterweg direct aansluiting op de rijksweg N11 en via de N11 op de rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A4 (Rotterdam-Den Haag-Amsterdam).
Het project is ook met het openbaar vervoer per bus te bereiken met een rechtstreekse verbinding naar het station van Alphen aan den Rijn. Tevens biedt het trein- en busnetwerk een rechtstreekse aansluiting met o.a. de gemeenten Utrecht, Gouda, Zoetermeer, Leiden en Bodegraven.

Huurprijs:
€ 950,= per maand exclusief BTW

Metrage:
De eerste verdieping is groot circa 97m2 met entree op de begane grond.

Opleveringsniveau:
De eerste verdieping beschikt onder meer over het navolgende opleveringsniveau:

- afgewerkt plafond voorzien van verlichting;
- afgewerkte wanden;
- zowel aan de voorzijde als achterzijde ramen die te openen zijn;
- luxe keuken;
- diverse elektra aansluitingen;
- vide ten behoeve van extra opslag;
- vloerafwerking;
- separate douche en toiletruimte.

Servicekosten:
Huurder dient de voorzieningen voor water en elektra op eigen naam te zetten.

Parkeren:
Het pand beschikt over drie parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Oplevering en aanvaarding:
In overleg

Bijzonderheden
Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij huur: bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.
Sluiten

Recent bekeken