Beschrijving

Te huur circa 133 m2 kantoor-/winkelruimte in het winkelgebied “Van Nesstraat” te Alphen aan den Rijn met een frontbreedte van circa 4,5 meter! 
 
Algemeen 
Gelegen in het winkelgebed Van Nesstraat te Alphen aan den Rijn. Het pand wordt casco opgeleverd met aanvullend een toiletruimte alsmede aansluitingen tbv gas, water en elektra tot aan de meterkast. De winkelruimte is gelegen op een goede locatie in het kleinschalige winkelgebied van de Van Nesstraat met gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. 
 
Bereikbaarheid/locatie: 
Zowel per auto als per openbaar vervoer is het object goed te bereiken. Door middel van de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten zijn plaatsen als Leiden en Bodegraven makkelijk te bereiken. 
 
Oppervlakte/indeling: 
De totale afmeting van de winkelruimte bedraagt circa 133 m². 
Het pand heeft een frontbreedte van ca. 4,5 meter.  
 
Parkeermogelijkheden: 
Gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. 
 
Opleveringsniveau: 
De kantoor-/winkelruimte wordt casco opgeleverd maar beschikt wel over verlichting, meterkast, toilet aan de voorzijde, toilet aan de achterzijde, pantry. Via een poort aan de achterkant is eveneens het pand bereikbaar. 
 
Huurprijs: 
€ 1.350,= per maand exclusief BTW 
 
Huurtermijn: 
5 jaar + aansluitend een optietermijn van 5 jaar. Andere huurtermijnen zijn in overleg met eigenaar bespreekbaar. 
 
Huurprijsbetaling: 
De betaling van de huur vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats. 
 
Zekerheidstelling: 
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting. 
 
Huurprijsaanpassing: 
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 
 
Huurcontract: 
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. 
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. 
 
Aanvaarding: 
In overleg (per direct beschikbaar).

Kenmerken