Te huur: Zuidpoolsingel 12, 2408 ZE Alphen aan den Rijn

€ 125,- /m²/jr
€ 0,28/m2/m²/jr
Type object Kantoor
Bruto vloeroppervlakte 440 m²
Totale VVO 440 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Te huur: hoogwaardige kantoorruimte van circa 440 m2 gesitueerd op de vierde verdieping op een fantastische locatie midden in Alphen aan den Rijn recht tegenover het NS station waardoor er een uitstekende bereikbaarheid is gegarandeerd met het openbaar vervoer.

Bereikbaarbaarheid/locatie:
Het complex ligt op een steenworp afstand van het NS-station en busstation. Goede uitvalswegen zorgen... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwjaar 2004
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 125,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2004
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 440 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel A+

Beschrijving

Te huur: hoogwaardige kantoorruimte van circa 440 m2 gesitueerd op de vierde verdieping op een fantastische locatie midden in Alphen aan den Rijn recht tegenover het NS station waardoor er een uitstekende bereikbaarheid is gegarandeerd met het openbaar vervoer.

Bereikbaarbaarheid/locatie:
Het complex ligt op een steenworp afstand van het NS-station en busstation. Goede uitvalswegen zorgen voor uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

Algemeen:
Het gebouw heeft een eigen representatieve entree welke eveneens zeer goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Via de entree zijn met een tweetal liften de verschillende verdiepingen bereikbaar. Het gebouw kent een grote hoeveelheid glas waardoor er veel daglicht en onbelemmerd uitzicht is op de directe omgeving. Het beschikt over een verhoogde cassettevloer waardoor het mogelijk is om onder de vloer bekabeling aan te leggen. In combinatie met een vrije overspanning zonder toepassing van kolommen biedt dit maximale indelingsmogelijkheden.

Oppervlakte/indeling:
Vierde verdieping: circa 440 m2.

Opleveringsniveau:
Het pand kent onder meer het navolgende opleveringsniveau:
- fraaie dubbele entree;
- mindervalidetoilet op de begane grond met signalering;
- twee liften;
- geavanceerd luchtbehandelings-, en verwarmingssysteem;
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen;
- brandmeld en ontruimingsinstallatie volgens de eisen van de brandweer;
- afgewerkte wanden;
- diverse systeemwanden waardoor er diverse spreek-, en kantoorkamers zijn ontstaan;
- pantry.

Parkeren:
De parkeervoorziening is gedeeltelijk gesitueerd in de parkeerkelder waarbij de entree is gesitueerd onder het gebouw van Wolters Kluwer. De overige parkeerplaatsen zijn gesitueerd op maaiveld niveau naast het NS-station.

Huurprijs:
€ 125,= per m2/jaar exclusief BTW

Parkeerplaatsen:
€ 750,= per parkeerplaats per jaar exclusief BTW

Servicekosten:
Nader overeen te komen. Het elektraverbruik wordt afgemeten door middel van tussenmeters.

Bijzonderheden
Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.
Sluiten

Recent bekeken