IMG_2583.JPG Unknown-4.jpeg Unknown-2.jpeg Unknown-3.jpeg Unknown-5.jpeg Unknown-6.jpeg Unknown-7.jpeg Unknown-8.jpeg Unknown-9.jpeg Unknown.jpeg Unknown-1.jpeg Unknown-10.jpeg IMG_2585.JPG IMG_2584.JPG IMG_2582.JPG
Verhuurd

Verhuurd: Brugstraat 1, 2411 BM Bodegraven

€ 1.200,- /mnd
Type object Kantoor
Totale VVO 90 m²
In units vanaf 90 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Midden in het centrum van Bodegraven bieden wij deze zeer fraai afgewerkte kantoorruimtete huur aan met monumentale uitstraling. Dit zeer luxueuze pand is gelegen aan de Brugstraat 1 en kent een uitstekende ligging op een van de drukste punten van Bodegraven.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gesitueerd op een hoek in het centrum van Bodegraven. Rondom het pand zijn verschillende pa... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwperiode 1880
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00501
Huurprijs € 1.200,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1880
Oppervlaktes en inhoud
VVO 90 m²
In units vanaf 90 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging In centrum

Beschrijving

Midden in het centrum van Bodegraven bieden wij deze zeer fraai afgewerkte kantoorruimtete huur aan met monumentale uitstraling. Dit zeer luxueuze pand is gelegen aan de Brugstraat 1 en kent een uitstekende ligging op een van de drukste punten van Bodegraven.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gesitueerd op een hoek in het centrum van Bodegraven. Rondom het pand zijn verschillende parkeermogelijkheden en het treinstation van Bodegraven ligt op loopafstand.

Indeling en oppervlakte:
De begane grond beschikt over een entree aan de voorzijde met receptie/balie en wachtruimte. Via een tussendeur met glazen wand is de achtergelegen ruimte bereikbaar welke thans als kantoortuin is ingericht. In de kantoortuin is een spreekkamer gesitueerd en een pantry. Aan de achterzijde van het pand is een zeer fraaie vergader/presentatieruimte gesitueerd. De kantoorruimte beschikt over een systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen, afgewerkte wanden, vloerafwerking tapijt en gedeeltelijk PVC. De ruimte is voorzien van koeling en verwarming.

Het totale oppervlakte bedraagt circa 90 m2.

Parkeervoorzieningen
Bij het pand behoort 1 parkeerplaats op eigen terrein. In de directe omgeving bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

Huurprijs:
Kantoorruimte:
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 1.200,= per maand exclusief BTW.

Parkeren:
De huurprijs voor de parkeerplaats bedraagt € 125,= per maand exclusief BTW.

Bijzonderheden

Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken