Denemarkenlaan 2_buiten_01.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_02.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_03.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_04.jpg Denemarkenlaan 2_01.jpg Denemarkenlaan 2_02.jpg Denemarkenlaan 2_10.jpg Denemarkenlaan 2_03.jpg Denemarkenlaan 2_04.jpg Denemarkenlaan 2_05.jpg Denemarkenlaan 2_06.jpg Denemarkenlaan 2_07.jpg Denemarkenlaan 2_08.jpg Denemarkenlaan 2_09.jpg Denemarkenlaan 2_11.jpg Denemarkenlaan 2_12.jpg Denemarkenlaan 2_13.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_05.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_06.jpg Denemarkenlaan 2_14.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_07.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_08.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_09.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_10.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_11.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_12.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_13.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_14.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_15.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_16.jpg Denemarkenlaan 2_buiten_17.jpg
Verhuurd

Verhuurd: Denemarkenlaan 2, 2391 PZ Hazerswoude-Dorp

€ 55.000,- /jr
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 1.375 m²
Totale VVO 757 m²
In units vanaf 757 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Te huur: solitair bedrijfs- en kantoorpand van circa 757 m2, gelegen op uitstekende locatie op het International Trade Center terrein in Hazerswoude-Dorp.

Huurprijs: € 55.000,= per jaar, exclusief BTW en eventuele servicekosten

Bereikbaarheid:
Het I.T.C. terrein is gelegen nabij goede uitvalswegen die zorgen voor uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Utrecht, Amsterdam en... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2000
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00478
Huurprijs € 55.000,- per jaar
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2000
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.375 m²
VVO 757 m²
In units vanaf 757 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Beschrijving

Te huur: solitair bedrijfs- en kantoorpand van circa 757 m2, gelegen op uitstekende locatie op het International Trade Center terrein in Hazerswoude-Dorp.

Huurprijs: € 55.000,= per jaar, exclusief BTW en eventuele servicekosten

Bereikbaarheid:
Het I.T.C. terrein is gelegen nabij goede uitvalswegen die zorgen voor uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Het object is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalten. Het busnet biedt goede aansluitingen met nabijgelegen plaatsen als Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden en Bodegraven.

Indeling

Algemeen:
Het betreft hier een solitair bedrijfs- en kantoorpand (bouwjaar 2000) van circa 757 m2, verdeeld over circa 519 m2 bedrijfsruimte (inclusief entresol) en circa 238 m2 kantoorruimte, verdeeld over begane grond en verdieping. Het object is voor diverse doeleinden geschikt.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van:
- alarm;
- 2 overheaddeuren;
- nokhoogte circa 6,00 meter;
- betonvloer met voldoende vloerbelasting;
- entresol van circa 30 m2;
- krachtstroom;
- gasheater.

Opleveringsniveau kantoorruimte:
De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
- systeemplafond met inbouwarmaturen
- vloerafwerking grotendeels tegelvloer;
- stucwanden;
- kantine voorzien van pantry;
- radiatoren;
- dames en heren toilet;
- airconditioning.

Het buitenterrein is grotendeels voorzien van klinkers en op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Hazerswoude
Sectie: D
Nummer: 1419
Grootte: 13 are en 75 centiare

Oplevering: In overleg

Bijzonderheden

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.
Binnen 2 weken na onvoorwaardelijke overeenstemming koper een bankgarantie danwel waarborgsom te betalen ter grootte van 10% van de koopsom.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken