IMG_6920.JPG IMG_6906.JPG IMG_6907.JPG IMG_6908.JPG IMG_6909.JPG IMG_6910.JPG IMG_6911.JPG IMG_6912.JPG IMG_6913.JPG IMG_6914.JPG IMG_6915.JPG IMG_6916.JPG IMG_6917.JPG IMG_6918.JPG IMG_6919.JPG IMG_6922.JPG IMG_6923.JPG IMG_6924.JPG
Nieuw in verhuur

Te huur: Goudsmid 92, 2461 LZ Ter Aar

€ 37.500,- /jr
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 572 m²
Totale VVO 313 m²
In units vanaf 163 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verhuur

Notitie

Algemeen

Te huur: Een zeer representatieve hoekbedrijfs-, en kantoorunit van circa 313 m2 gelegen op het bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter Aar aan de Goudsmid 92. Aan de voor- en zijkant zijn maar liefst 15 parkeerplaatsen gesitueerd op eigen terrein en voor de overheaddeur bevindt zich een gedeelte perceel welke gebruikt kan worden voor laden en lossen. Het pand beschikt over 25 zonnepanelen waardoor... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2021
    Status Nieuw in verhuur
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00556
Huurprijs € 37.500,- per jaar
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2021
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 572 m²
VVO 163 m²
In units vanaf 163 m²
Kantoor oppervlakte 150 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 313 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Nieuwkoop A 9287 Nieuwkoop A 9287
Perceeloppervlakte 572 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te huur: Een zeer representatieve hoekbedrijfs-, en kantoorunit van circa 313 m2 gelegen op het bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter Aar aan de Goudsmid 92. Aan de voor- en zijkant zijn maar liefst 15 parkeerplaatsen gesitueerd op eigen terrein en voor de overheaddeur bevindt zich een gedeelte perceel welke gebruikt kan worden voor laden en lossen. Het pand beschikt over 25 zonnepanelen waardoor het object nagenoeg vrij van elektrokosten is.

Ligging en bereikbaarheid:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de Goudsmid op het bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter Aar en is gelegen midden in het Groene Hart. Het bedrijvenpark is gelegen nabij N207 richting Alphen aan den Rijn, welke aansluit op de A4 en A44 richting Den Haag en Amsterdam.

Huurprijs:
€ 37.500,- exclusief BTW per jaar.

Servicekosten:
Huurder dient water en elektra op eigen naam te zetten.

Indeling en oppervlakte:

Begane grond:
De kantoorruimte op de begane grond is groot circa 30 m2 welke beschikt over een systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen, afgewerkte wanden, afgewerkte betonvloer, vloerverwarming door middel van warmtepomp, pantry, afgewerkte toiletruimte en luxe doucheruimte.

De bedrijfsruimte is voorzien van verlichtingsarmaturen, elektrapunten, elektrische
heater en een betonvloer welke beschikt over voldoende vloerbelasting. De overheaddeur is elektrisch bedienbaar. De bedrijfsruimte is circa 163 m2 en kent een vrije hoogte van gedeeltelijk circa 7 meter. Door middel van de raampartijen aan de zijkant is er zeer veel daglicht aanwezig in de bedrijfsruimte.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit circa 30 m2 kantoorruimte, circa 90 m2 showroom en een betonnen entresolvloer ten behoeve van opslagruimte. De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond, inbouwverlichtingsarmaturen, afgewerkte wanden, afgewerkte betonvloer en vloerverwarming door middel van warmtepomp.

Parkeren:
Het object beschikt over 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan de voorzijde van het perceel is een eigen toegangsweg voor laden en lossen.

Bijzonderheden

Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken