Verhuurd

Verhuurd: Coenecoop 119E, 2741 PJ Waddinxveen

€ 1.800,- /mnd
€ 26,47/m2/mnd
Type object Bedrijfshal
Bruto vloeroppervlakte 68 m²
Totale VVO 68 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

Aan de Coenecoop 119E te Waddinxveen bieden wij te huur aan een bedrijfs-, en kantoorunit van circa 158 m2 met 4 eigen parkeerplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid
De bedrijfsunit is gunstig gelegen aan de Coenecoop is zijn met enkele autominuten goed bereikbaar via de N453 en de N207 op de snelwegen A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Rotterdam-Utrecht). Ook per openbaar is het object prima be... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Status Verhuurd
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 1.800,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 68 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein

Beschrijving

Aan de Coenecoop 119E te Waddinxveen bieden wij te huur aan een bedrijfs-, en kantoorunit van circa 158 m2 met 4 eigen parkeerplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid
De bedrijfsunit is gunstig gelegen aan de Coenecoop is zijn met enkele autominuten goed bereikbaar via de N453 en de N207 op de snelwegen A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Rotterdam-Utrecht). Ook per openbaar is het object prima bereikbaar door de op loopafstand gelegen busverbinding die aansluit op het R-Net station van Waddinxveen en het NS station Gouda.

Huurprijs:
€ 1.800,- per maand exclusief BTW.

Metrage:
De unit is groot circa 158 m2 verdeeld over een bedrijfsunit van circa 68 m2 verdeeld over circa 48 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en circa 20 m2 houten entresolvloer. Tevens beschikt het pand over een showroom/kantoor van circa 48 m2 en een kantoorgedeelte van circa 42 m2. Alle ruimtes zijn gesitueerd op de begane grond.

De begane grond beschikt onder meer over het navolgende opleveringsniveau:

- entree met meterkast en toiletruimte;
- de bedrijfsruimte beschikt over een betonnen vloer met voldoende vloerbelasting, houten entresolvloer, verwarming door middel van radiatoren, overheaddeur en verlichting;
- de showroom/kantoorruimte beschikt over afgewerkte wanden, radiatoren, systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen en pantry;
- de kantoorruimte beschikt over een systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen, lamellen, afgewerkte wanden, laminaat en radiatoren.

Oplevering en aanvaarding:
In overleg

Bijzonderheden
Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij huur: bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.
Sluiten

Recent bekeken