Verkocht

Verkocht: Representatieve kantoorruimte/showroom van circa 443 m2, gelegen op de begane grond en 1e verdieping van Business Centre Lions Gate op uitstekende zichtlocatie aan de A. van Leeuwenhoekweg te Alphe...

€ 725.000,- k.k.
Adres: A. van Leeuwenhoekweg 38C6, 2408 AN Alphen aan den Rijn
Type object Kantoor
Totale VVO 443 m²
In units vanaf 443 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Aan de doorgaande weg A. van Leeuwenhoekweg 38c6 te Alphen aan den Rijn bieden wij deze zeer representatieve kantoor/showroomunit aan met separate expeditieruimte. Dit bedrijfsobject is gelegen op uitstekende zichtlocatie met mogelijkheid tot het voeren van duidelijke reclame-aanduiding aan de voorzijde van het object. Het object maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw "LionsGate" en... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Kantoor
    Bouwperiode 2009
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00391
Vraagprijs € 725.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2009
Oppervlaktes en inhoud
VVO 443 m²
In units vanaf 443 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Treinstation op 1500 meter tot 2000 meter
Afrit van de snelweg op 1000 meter tot 1500 meter
Energieverbruik
Energielabel A
Kadastrale gegevens
Alphen aan den Rijn A 7773 Alphen aan den Rijn A 7773
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Aan de doorgaande weg A. van Leeuwenhoekweg 38c6 te Alphen aan den Rijn bieden wij deze zeer representatieve kantoor/showroomunit aan met separate expeditieruimte. Dit bedrijfsobject is gelegen op uitstekende zichtlocatie met mogelijkheid tot het voeren van duidelijke reclame-aanduiding aan de voorzijde van het object. Het object maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw "LionsGate" en beschikt over een groot aantal parkeerplaatsen op het mandelige parkeerterrein en enkele eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het gehele object heeft binnen een hoogwaardige afwerking in industriële look.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt 443 m2, verdeeld over circa 219 m2 op de begane grond en circa 224 m2 op de 1e verdieping.

Koopsom:
De koopsom bedraagt € 725.000,= kosten koper

Deze bedrijfsunit kent een eigen entree met dubbele deuren aan de zijkant van het pand met parkeerplaatsen voor de deur. Via de entree is de showroom-/kantoorruimte bereikbaar welke beschikt over een open ruimte en toegang naar de expeditieruimte welke beschikt over een overheaddeur. Via de stalen bordestrap is de eerste verdieping bereikbaar welke thans grotendeels als showroom is ingericht maar ook uitstekend geschikt is voor gebruik als kantoorruimte.

De ruimte wordt turn-key opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- koeling en verwarming via het centrale koel-, en verwarmingssysteem;
- glasvezel voorbereid;
- alarm;
- vloer- en wand afwerking;
- luxe pantry;
- toiletgroep;
- entree via dubbele op de begane grond en een entree partij via de gemeenschappelijke entree van het kantoorgebouw.

Indien gewenst is het magazijn op de begane grond eenvoudig om te bouwen naar een extra spreekkamer.

Bereikbaarheid:
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein “Molenwetering” en kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid. Door de ligging nabij de N11 is dit kantoorgebouw/showroom direct bereikbaar vanuit alle grote steden. De snelwegen naar Den Haag, Amsterdam en Utrecht bevinden zich op 10 a 15 autominuten afstand. Ook per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij de op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte van waaruit het NS station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is.

Aanvaarding:
In overleg.

Indeling

Dubbele entree (hoofdingang aan de zijkant en een ingang via de gemeenschappelijke entree van het kantoorgebouw), receptie/verkoopruimte/showroom met glazen gevel, metalen bordestrap met glazen balustrade naar de eerste verdieping, overheaddeur, expeditie ruimte, koeling en verwarming via centraal systeem van het kantoorgebouw. Bij de hoofdingang aan de zijkant zijn 5 eigen parkeerplaatsen.

Eerste verdieping

Bereikbaar vanuit de verkoopruimte/showroom via metalen bordestrap met glazen balustrade en met trap of lift via de centrale entree aan de voorzijde van het kantoorgebouw. Twee toiletten en wastafel, royale pantry met inbouw koelkast en vaatwasser (Next125), Twee grote daglichtkoepels, verkoopruimte/showroom/kantoortuin met glazen gevel, koeling en verwarming via centraal systeem van het kantoorgebouw. Gehele verdieping is voorzien van antraciet gietvloer.

Bijzonderheden

Zekerheidstelling:
Ter nakoming van de verplichtingen zal koper een waarborgsom bij de notaris dienen te storten ten bedrage van 10% van de koopsom na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken