Foto 1.JPG Foto 7.JPG Foto 13.jpg Foto 14.jpg Foto 16.jpg Foto 6.JPG Foto 9.jpg Foto 11.jpg Foto 17.JPG Foto 18.JPG Foto 19.JPG Foto 20.JPG Foto 21.jpg Foto 23.jpg Foto 24.jpg Foto 4.JPG Foto 2.JPG Optie 1 indeling.jpg

Te koop: Eikenlaan 255D, 2404 BP Alphen aan den Rijn

€ 975.000,- v.o.n.
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 434 m²
Totale VVO 601 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

UNIEKE KANS!!! Thans bieden wij dit nieuwbouw bedrijfs-/kantoorpand van circa 604 m2 aan, welke direct in gebruik kan worden genomen. Het pand is gesitueerd op een fantastische zichtlocatie aan de doorgaande weg. "De Eikenlaan" te Alphen aan den Rijn maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw "Hoornpark". De unit is voorzien van een strak, klassiek en zeer representatieve uitstraling en... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2021
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00512
Vraagprijs € 975.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2021
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 434 m²
VVO 440 m²
Kantoor oppervlakte 161 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 601 m²
Vrije hoogte 8 m.
Draagvermogen 2.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Dichtbij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Alphen aan den Rijn A 8570 Alphen aan den Rijn A 8570
Perceeloppervlakte 434 m²
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

UNIEKE KANS!!! Thans bieden wij dit nieuwbouw bedrijfs-/kantoorpand van circa 604 m2 aan, welke direct in gebruik kan worden genomen. Het pand is gesitueerd op een fantastische zichtlocatie aan de doorgaande weg. "De Eikenlaan" te Alphen aan den Rijn maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw "Hoornpark". De unit is voorzien van een strak, klassiek en zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven.

Bereikbaarheid:
De unit is gelegen op slechts enkele autominuten van de hoofdontsluitingsweg N11 gelegen en is hierdoor goed bereikbaar via de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A4 (Den Haag-Amsterdam.) Ook is het met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De Eikenlaan is een doorgaande weg door Alphen aan den Rijn en kent hierdoor een uitstekende attentiewaarde. Het buitenterrein is ruim opgezet en door middel van een dubbele oprit is de unit perfect te benaderen door een vrachtwagen. Aan de voorzijde zijn 7 eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Inrichting en opleveringsniveau:
De unit heeft op de begane grond in de hal onder de spanten een vrije hoogte van ca. 8 m1 waardoor het mogelijk is door middel van een enteresolvloer de bedrijfsruimte verder uit te breiden. Onder de verdiepingsvloer is een vrije hoogte van ca. 4 m1 en op de verdiepingsvloer is de vrije hoogte ca. 3,3 m1. In de gevels is een overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikt de unit over twee entreedeuren waardoor het mogelijk is iedere op te splitsen in twee separate bedrijfsruimten. In de unit is t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering aangesloten. In de dakconstructie is rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen. In het dak zijn een tweetal lichtstraten opgenomen waardoor er natuurlijk daglicht in de bedrijfsruimte komt.

De betonvloer beschikt over een vloerbelasting van circa 2.500 kg/m2 waardoor het pand voor geschikt is voor diverse productie en opslagdoeleinden. De verdiepingsvloer beschikt over een vloerbelasting van circa 400 kg/m2.

Zowel het dak als de metalen gevelbeplating is voorzien van isolatie. De aluminium kozijnen zijn uitgevoerd met dubbel glas. Het pand beschikt over een Energielabel A. De standaard elektrovoorziening beschikt over een aansluiting van 3 x 50 Ampere.

In de voorgevel is rekening gehouden om de naamsaanduiding van uw bedrijf te plaatsen in een rechthoekig vlak.

Koopsom:
€ 975.000,- v.o.n. exclusief BTW

Parkeerplaatsen:
De unit beschikt over 7 parkeerplaatsen op het mandelig terrein

De unit beschikt over het volgende opleveringsniveau:
De unit wordt casco (exclusief afbouw) opgeleverd zodat u als koper de bedrijfsunit nog volledig naar eigen inzicht en idee kan inrichten. De koper is verplicht de bedrijfsunit af te bouwen conform de gestelde eisen in de voor dit gebouw afgegeven omgevingsvergunning.

Oplevering:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Koper dient binnen 2 weken na onvoorwaardelijke overeenstemming een waarborgsom danwel een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken