artist impression 1 klein tbv venum artist impression 2

Te koop: De Eik - Bedrijfsgebouw met karakter! Het gebouw heeft een strak klassieke, representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven

€ 620.000,- v.o.n.
Adres: Eikenlaan, 2404 Alphen aan den Rijn
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 6.000 m²
Totale VVO 605 m²
In units vanaf 596 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

De Eik - Bedrijfsgebouw met karakter!

Aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn verrijst binnenkort project “De Eik”. Het gebouw heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan een showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Koopsomme... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2018
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00320
Vraagprijs € 620.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2018
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 6.000 m²
VVO 605 m²
In units vanaf 596 m²
Vrije hoogte 8 m.
Draagvermogen 2 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Dichtbij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Bereikbaarheid Bushalte op 0 meter tot 500 meter
Treinstation op 1000 meter tot 1500 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 5
Kadastrale gegevens
Alphen aan den Rijn A 7098 Alphen aan den Rijn A 7098
Perceeloppervlakte 6.000 m²

Beschrijving

De Eik - Bedrijfsgebouw met karakter!

Aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn verrijst binnenkort project “De Eik”. Het gebouw heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan een showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Koopsommen vanaf € 620.000,= v.o.n., exclusief BTW

Indeling

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfsverzamelgebouw “De Eik” is gesitueerd aan de Eikenlaan te Alphen aan den Rijn en ligt op een zeer gunstige en representatieve locatie op bedrijventerrein Hoorn-West. De hoofdontsluitingsweg N11 ligt op slechts enkele autominuten van het project waardoor de rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht- Arnhem) en A4 (Den Haag-Amsterdam) goed bereikbaar zijn. Ook met openbaar vervoer is “De Eik” uitstekend bereikbaar, met rechtstreekse busverbinding naar het station van Alphen. Trein- en busnetwerk biedt rechtstreekste aansluitingen naar o.a. Utrecht, Gouda, Zoetermeer, Leiden en Bodegraven.
Met een ruime opzet en een breed scala aan bedrijven is Hoorn West een mooie plek voor ondernemers. De afwisseling tussen grootschalige bedrijvigheid en kleinschalige bedrijfsgebouwen geven Hoorn-West een divers karakter.

De bedrijfsunits
De in het bedrijfsverzamelgebouw gelegen bedrijfsunits zijn vrij in te delen. De units hebben op de begane grond in de hal onder de spanten een vrije hoogte van circa 8 meter en onder de verdiepingsvloer een vrije hoogte van circa 4 meter. Op de verdiepingsvloer is de vrije hoogte circa 3,3 meter. In de gevels wordt een handbediende overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikken de units over een eigen entreedeur. In de units zal t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd worden. De units worden casco opgeleverd met het uitsluitend gebruiksrecht van maar liefst 5 parkeerplaatsen op het mandeling terrein. Bij een unit behoort een aandeel in de niet te bebouwen grond (mandeling toegangsterrein/parkeerterrein).

Opleveringsniveau
De units worden casco opgeleverd. De units worden niet aangesloten op het gasnet. Volgens de regelgeving geldend voor de benodigde omgevingsvergunning dient voor de kantoorfunctie op de eerste verdieping voldaan te worden aan de energieprestatie coëfficiënt van 0,8. Zonder de gasvoorziening dient hiertoe bij de afbouw, voor rekening van de koper voor de verwarming van het kantoordeel gekozen te worden voor:
- of de toepassingen een individuele warmtepomp met als bron buitenlucht en vloerverwarming
- of elektrische verwarming met aanvullend PV panelen

Oppervlakte:
Unit 1 - 441,4 m² bedrijfsruimte begane grond + 163,7 m² kantoorruimte 1e verdieping
Unit 2 - 434,7 m² bedrijfsruimte begane grond + 161,5 m² kantoorruimte 1e verdieping
Unit 3 - 434,7 m² bedrijfsruimte begane grond + 161,5 m² kantoorruimte 1e verdieping
Unit 4 - 434,7 m² bedrijfsruimte begane grond + 161,5 m² kantoorruimte 1e verdieping
Unit 5 - 441,4 m² bedrijfsruimte begane grond + 163,7 m² kantoorruimte 1e verdieping

Parkeerplaats(en):
De units beschikken over ieder 5 eigen parkeerplaatsen.

Koopprijs, vrij op naam en exclusief BTW
Unit 1: € 635.000,=
Unit 2: € 620.000,=
Unit 3: € 620.000,=
Unit 4: € 620.000,=
Unit 5: € 635.000,=

Vloeren
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 2.500kg/m2 (25kN/m2). De vloer wordt monoliet afgewerkt. De vrije hoogte op de begane grond in de hal is circa 8 m1 (onder de hoofdbalk circa 7,8 m1) en onder de verdiepingsvloer circa 4,4 m1. De eerste verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als een staalplaatbetonvloer met een nuttige belasting van 400 kg/m2 (4kN/m2). De vrije hoogte op de verdieping is circa 3.3 m1.

Dak
Het dak van het gebouw wordt uitgevoerd met stalen verzinkte geprofileerde dakplaten voorzien van isolatie en dakbedekking. Het dak wordt verder voorzien van de benodigde doorvoeren en hemelwaterafvoeren. Tevens wordt voorzien in twee lichtstraten zoals aangegeven op tekening.

Gevels
De gesloten vlakken van de gevels worden uitgevoerd in baksteen respectievelijk een metalen gevelbeplating zoals aangegeven op tekening. De metalen gevel is opgebouwd uit metalen geïsoleerde binnendozen en buitenbeplating. De buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium welke voorzien zijn van isolatieglas. De buitenkozijnen worden plaatselijk voorzien an deuren en ramen, uitgevoerd met inbraakwerend hang- en sluitwerk. De units zijn voorzien van een handbediende overheaddeur (vrije hoogte 4 m1 en breedte 3,94 m1) en een eigen entreedeur.

Wanden
De hal scheidende wanden worden opgetrokken uit gasbeton, niet nader afgewerkt. De niet dragende scheidingswanden en de binnenspouwbladen worden uitgevoerd in houtskeletbouw o.g. voorzien van gipsplaten niet nader afgewerkt.

Installatie
De prefab meterkast wordt geplaatst naast de hoofdingang van de unit in de hal op de begane grond. De meterkastinstallaties worden volgens de voorschriften van de nutsbedrijven aangelegd. De elektravoorziening bestaat uit een 3x 50 Ampere aansluiting. De watervoorziening is Qn 1,5m3. Deze voorzieningen worden aangesloten tot aan de meterkast. De kosten voor de aanvraag van levering water en elektra zijn voor rekening van de koper.

Reclameaanduiding
De reclameaanduiding dient te worden aangebracht op de door de architect op tekening aangegeven plaats.

Bijzonderheden

Algemene bepalingen
1. Wijzigingen van de situatie/tekeningen als gevolg van overheidsvoorschriften en/of kadastrale metingen worden voorbehouden.
2. De op tekening ingeschreven maten zijn ‘circa-maten’.
3. Kleine wijzigingen in materiaalkeuze, afwerkingen en maatvoering welke tijdens de uitvoering van het werk noodzakelijk of geweren blijken, alsmede door overheids- of nutsinstellingen geëiste wijzigingen kunnen worden doorgevoerd, zonder dat dit afbreuk zal doen aan de kwaliteit.
4. De verkoop/aanvang bouw geschiedt nadrukkelijk onder voorbehoud van afgifte bouwvergunning (omgevingsvergunning) door de gemeente.
5. Op het moment van juridische levering van een unit zullen de noodzakelijke erfdienstbaarheden met onderhoudsregelingen, o.a. ten behoeve van de energiebedrijven, gevestigd worden.

Opties, overeenkomst
Om in de gelegenheid gesteld te worden een financiering te regelen en de nodige vergunningen te toetsen kan een kosteloze optie worden verkregen voor een periode van 6 weken. Na deze periode dient en bindende reserveringsovereenkomst te worden getekend. Bij het sluiten van de koop wordt een bindende koop- en aannemingsovereenkomst getekend. Voor de nader van toepassing zijnde voorwaarden wordt verwezen naar de reserveringsovereenkomst.

Kadaster
De grond wordt in volle eigendom verworven. De grond en opstallen worden kadastraal gesplitst in separate units. Iedere over wordt daardoor volledig eigenaar van zijn unit alsmede een aandeel inzet nadelig terreindeel welke is bestemd als toegangsterrein/parkeerplaatsen en -indien van toepassing- van het deel bestemd voor groenvoorziening. Elke unit is apart met hypotheek te belasten en is verkoop- en/of verhuurbaar. Hieruit volgt dat iedere koper afzonderlijk zal worden aangeslagen voor onroerendezaakbelasting en nutsvoorzieningen.

Betaling koopsom
De koopsom is onderverdeeld in grond- en ontwikkelingskosten en bouwkosten. De grond- en ontwikkelingskosten en de vervallen bouwtermijnen worden in rekening gebracht bij de overdracht van de grond middels een bij de notaris te passeren leveringsakte. De bouwkosten worden vastgelegd in een aannemingsovereenkomst met betaling in termijnen volgens een betalingsschema afgestemd op de voortgang van de bouw. Bij levering na aanvang bouw zal over de verstreken bouwtermijnen bouwrente in rekening worden gebracht met een rentepercentage van 5%.

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken