Verkocht

Verkocht: Steekterweg, 2407 BE Alphen aan den Rijn

€ 225.000,- v.o.n.
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 4.930 m²
Totale VVO 3.296 m²
In units vanaf 195 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Bedrijfsverzamelgebouw Steekterhoek: werken op maat op bedrijventerrein Steekterpoort te Alphen aan den Rijn

NOG SLECHTS 2 UNITS BESCHIKBAAR!
Op bedrijventerrein Steekterpoort te Alphen aan den Rijn wordt binnenkort gestart met de bouw van project ‘Steekterhoek’. Het gebouw heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoeft... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2020
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00362
Vraagprijs € 225.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2020
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.930 m²
VVO 3.296 m²
In units vanaf 195 m²
Vrije hoogte 3,7 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kadastrale gegevens
Alphen Aan Den Rijn G 1101 Alphen Aan Den Rijn G 1101
Perceeloppervlakte 4.930 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Bedrijfsverzamelgebouw Steekterhoek: werken op maat op bedrijventerrein Steekterpoort te Alphen aan den Rijn

NOG SLECHTS 2 UNITS BESCHIKBAAR!
Op bedrijventerrein Steekterpoort te Alphen aan den Rijn wordt binnenkort gestart met de bouw van project ‘Steekterhoek’. Het gebouw heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan een showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Locatie en bereikbaarheid:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de Steekterweg te Alphen aan den Rijn en ligt op een zeer gunstige en representatieve locatie op bedrijventerrein Steekterpoort, in het hart van de Randstad.
Het bedrijventerrein geeft met de Steekterweg direct aansluiting op de rijksweg N11 en via de N11 op de rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A4 (Rotterdam-Den Haag-Amsterdam).
Het project is ook met het openbaar vervoer per bus te bereiken met een rechtstreekse verbinding naar het station van Alphen aan den Rijn. Tevens biedt het trein- en busnetwerk een rechtstreekse aansluiting met o.a. de gemeenten Utrecht, Gouda, Zoetermeer, Leiden en Bodegraven.

Omschrijving bedrijfsunits
De in het bedrijfsverzamelgebouw gelegen bedrijfsunits zijn vrij in te delen. De units beschikken over een eigen entreedeur. Daarnaast wordt een handbediende overheaddeur geplaatst. In de units zal t.b.v. een toilet en een pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd worden. De units worden casco opgeleverd met het uitsluitend gebruiksrecht van de parkeerplaatsen op het mandelig terrein. Bij een unit behoort een aandeel in de niet te bebouwen grond (mandelig toegangs-/parkeerterrein).

Opleveringsniveau:
De units worden casco opgeleverd en zijn voorzien van een verdiepingsvloer waarop kantoorruimte te realiseren is. De units worden niet aangesloten op het gasnet. Volgens de regelgeving geldend voor de benodigde omgevingsvergunning dient voor de kantoorfunctie op de eerste verdieping voldaan te worden aan de energieprestatie coëfficiënt van 0,8. Daartoe dient bij de afbouw voor rekening van de koper voor verwarming en verlichting voor het deel met een kantoorfunctie gekozen te worden voor energiezuinige installaties. Het hiervoor opgestelde energieprestatie rapport is hiertoe ter beschikking.

Koopsommen, vrij op naam, exclusief 21% BTW en inclusief 3 eigen parkeerplaatsen:
unit 5: 195 m² € 225.000,-
unit 11: 196 m² € 225.000,-

Start bouw: medio juni 2020
Oplevering: 1e kwartaal 2021

Technische omschrijving bedrijfsunits

Vloeren:
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 1.500 kg/m² (15 kN/m²). De vloer wordt monoliet afgewerkt. De totale isolatiewaarde van de begane grondvloer bedraagt Rc= 3,5 m² K/W. De vrije hoogte op de begane grond is ca. 3,70m. De eerste verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 400 kg/m² (4 kN/m²). De vrije hoogte op de verdiepingen is voor de units 1 t/m 15 vanaf de gevel 2,6 m¹ oplopend tot ca. 4,4 m¹ in de nok en voor de units 16 en 17 vanaf de gevel 2,6 m¹ oplopend tot ca. 4,5 m¹ in de nok.

Dak:
Het dak van het gebouw wordt uitgevoerd als schuin dak met stalen geïsoleerde dakpanelen. Het dak wordt verder voorzien van de benodigde doorvoeren en hemelwaterafvoeren. De totale isolatiewaarde van het dak bedraagt Rc= 6 m² K/W.

Gevels:
De gesloten vlakken worden uitgevoerd in baksteen respectievelijk met stalen geïsoleerde gevelplaten zoals op tekening aangegeven. De buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium welke voorzien zijn van isolatieglas. De buitenkozijnen worden plaatselijk voorzien van deuren en ramen, uitgevoerd met inbraak werend hang- en sluitwerk. De units zijn voorzien van een handbediende overheaddeur (vrije hoogte 3m¹ en breedte 3,40 m¹) en een eigen entree/loopdeur. De totale isolatiewaarde van de gesloten gevelvlakken bedraagt Rc= 4,5 m² K/W.

Installatie:
De prefab meterkast wordt geplaatst naast de hoofdingang van de unit in de hal op de begane grond. De meterkastinstallaties worden volgens de voorschriften van de nutsbedrijven aangelegd. De elektravoorziening bestaat uit een 3 x 25 Ampère aansluiting. De watervoorziening is Qn 1,5 m³. Deze voorzieningen worden aangesloten tot aan de meterkast. De kosten voor definitieve aanvraag van levering van water en elektra zijn voor rekening van de koper.

Bijzonderheden

Reclameaanduiding:
De reclameaanduiding dient te worden aangebracht op de door de architect op tekening aangegeven plaats.

Vergunningen:
De aanvraag en het verkrijgen van overheidsvergunningen voor de vestiging van het bedrijf alsmede de aanvraag en het verkrijgen van een afbouwvergunning zijn voor rekening en risico van de koper. Hiervoor gelden geen ontbindende voorwaarden.

Kadaster:
De grond wordt in volle eigendom verworven. De grond en opstallen worden kadastraal gesplitst in separate units. Iedere koper wordt daardoor volledig eigenaar van zijn unit alsmede een aandeel in het mandelig terreindeel welke is bestemd als toegangsterrein/parkeerplaatsen en -indien van toepassing- van het deel bestemd voor groenvoorziening.
Elke unit is apart met hypotheek te belasten en is verkoop- en/of verhuurbaar. Hieruit volgt dat iedere koper afzonderlijk zal worden aangeslagen voor onroerendezaakbelasting en nutsvoorzieningen.

Optie(s) / overeenkomst:
Om in de gelegenheid gesteld te worden een financiering te regelen en de nodige vergunningen te toetsen kan een kosteloze optie worden verkregen voor een periode van twee weken. Na deze periode dient een bindende reserveringsovereenkomst te worden getekend. Bij het sluiten van de koop wordt een bindende koop- en aannemingsovereenkomst getekend. Voor de nader van toepassing zijnde voorwaarden wordt verwezen naar de reserveringsovereenkomst.

Betaling koopsom:
De koopsom is onderverdeeld in grond- en ontwikkelingskosten en bouwkosten. De grond- en ontwikkelingskosten en de vervallen bouwtermijnen worden in rekening gebracht bij de overdracht van de grond middels een bij de notaris te passeren leveringsakte. De bouwkosten worden vastgelegd in een aannemingsovereenkomst met betaling in termijnen volgens een betalingsschema afgestemd op de voortgang van de bouw. Bij levering na aanvang bouw zal over de verstreken bouwtermijnen bouwrente in rekening worden gebracht met een rentepercentage van 5%.

Wij hebben hier de belangrijkste kenmerken opgenomen. Voor overige informatie kunt u de brochure van het nieuwbouwproject Steekterhoek bij ons opvragen. Voor de volledige omschrijving kunt u bij ons de volledige technische omschrijving opvragen.

Foto's

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken