Te koop: Fokkerstraat 7-9, 2811 EN Reeuwijk

€ 245.000,- k.k.
€ 604,94/m2
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 405 m²
Bruto vloeroppervlakte 78 m²
Totale VVO 78 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

UNIEKE KANS! Thans bieden wij twee in aanbouw zijnde bedrijfs-, kantoorunits aan op de Fokkerstraat 7-9 te Reeuwijk op bedrijventerrein "Zoutman".

De units hebben een strakke, zeer representatieve uitstraling en zijn geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig on... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwjaar 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 245.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2023
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 405 m²
Bruto vloeroppervlakte 78 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kadastrale gegevens
reeuwijk B 3102
Perceeloppervlakte 405 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

UNIEKE KANS! Thans bieden wij twee in aanbouw zijnde bedrijfs-, kantoorunits aan op de Fokkerstraat 7-9 te Reeuwijk op bedrijventerrein "Zoutman".

De units hebben een strakke, zeer representatieve uitstraling en zijn geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Locatie en bereikbaarheid
De units zijn gelegen op bedrijventerrein "Zoutman" te Reeuwijk nabij de A12 (Den Haag-Utrecht) en N11 (Bodegraven- Alphen aan den Rijn- Leiden). De busverbindingen zijn gelegen op loopafstand. Parkeren is mogelijk op eigen terrein en in de nabije omgeving.

Inrichting
De in het bedrijfsverzamelgebouw gelegen bedrijfsunits zijn vrij in te delen en hebben op de begane grond een vrije hoogte van ca. 2,70 m1 een nuttige vloerbelasting van 1.250 kg/m2. De vloer wordt monoliet afgewerkt. De eerste verdiepingsvloer wordt uitgevoerd in hout met een nuttige belasting van 250 kg/m2 en heeft een vrije hoogte van ca. 2,65 m1. In de gevel wordt een overheaddeur geplaatst. In de unit zal t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd worden.

Beschikbare units:

Unit 1: circa 78 m2 begane grond en circa 78 m2 op de eerste verdieping
Koopsom € 245.000,= k.k., te vermeerderen met BTW

Unit 2: circa 80 m2 op de begane grond en circa 80 m2 op de eerste verdieping
Koopsom € 250.000,= k.k. te vermeerderen met BTW

Over een gedeelte van de koopsom is overdrachtsbelasting verschuldigd.

Opleveringsniveau:
- De units worden casco opgeleverd en zijn voorzien van een houten verdiepingsvloer waarop een kantoorruimte te realiseren is;
- De koper dient de unit af te bouwen volgens bouwbesluit, er dient ook rekening gehouden te worden met brandprenevtieve maatregelen als brandblussers en gekoppelde brandmelders.

Aanvaarding:
Oplevering 3e kwartaal 2023.

Zekerheidsstelling:
Koper dient binnen 2 weken na onvoorwaardelijke overeenstemming een waarborgsom danwel een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.

Foto's

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken