Unknown.jpeg Unknown-3.jpeg Unknown-2.jpeg Unknown-5.jpeg Unknown-6.jpeg Unknown-7.jpeg Unknown-8.jpeg Unknown-9.jpeg Unknown-10.jpeg Unknown-1.jpeg
Verkocht

Verkocht: Pasteurstraat 8, 2811 DX Reeuwijk

€ 310.000,- k.k.
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 323 m²
Totale VVO 185 m²
In units vanaf 185 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Te koop onder architectuur gebouwde nieuwbouw bedrijfsunit welke onlangs is gerealiseerd op bedrijventerrein Zoutman te Reeuwijk. De bedrijfsunit beschikt over een kavel van maar liefst circa 300 m2 (exclusief 2 parkeervakken ca 25 m2 behoren bij pand no 10) zodat u probleemloos kan laden en lossen op eigen terrein. Tevens beschikt de bedrijfsunit over 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

D... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2019
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00453
Vraagprijs € 310.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 323 m²
VVO 185 m²
In units vanaf 185 m²
Vrije hoogte 4,7 m.
Draagvermogen 2.000 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Kadastrale gegevens
Reeuwijk B 5587 Reeuwijk B 5587
Perceeloppervlakte 323 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te koop onder architectuur gebouwde nieuwbouw bedrijfsunit welke onlangs is gerealiseerd op bedrijventerrein Zoutman te Reeuwijk. De bedrijfsunit beschikt over een kavel van maar liefst circa 300 m2 (exclusief 2 parkeervakken ca 25 m2 behoren bij pand no 10) zodat u probleemloos kan laden en lossen op eigen terrein. Tevens beschikt de bedrijfsunit over 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De bedrijfsunit is groot circa 185 m2, verdeeld over circa 105 m2 op de begane grond en circa 80 m2 op de eerste verdieping.

Koopsom € 310.000,=, exclusief BTW. Overdrachtsbelasting is niet van toepassing.

Indeling

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd op het bedrijventerrein Zoutman tussen Reeuwijk en Gouda en ligt zeer gunstig vlakbij de afslag van de snelweg A12 waardoor Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam binnen 30 autominuten bereikbaar zijn.
De locatie bevindt zich pal achter de Zoutmansweg en bereikbaar via de nieuwe doorgaande weg tussen de snelweg A12, en het centrum van Gouda en op fietsafstand van het historische Gouda. Op steenworp afstand bevindt zich een aantrekkelijk recreatie- en natuurgebied rondom de Reeuwijkse plassen.

Omschrijving bedrijfsunit
De bouw heeft een klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

De bedrijfsunit is vrij in te delen en heeft op de begane grond een vrije hoogte van ca. 4,70m en op de verdieping een vrije hoogte van ca. 2,85m. In de gevel is een elektrische overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikt de unit over een eigen entreedeur. In de unit is t.b.v. toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd. De unit wordt casco opgeleverd.

Kadaster
De grond wordt in volle eigendom verworven. De grond en opstallen zijn kadastraal gesplitst in separate units. De koper wordt daardoor volledig eigenaar van zijn unit alsmede van 4 parkeerplaatsen

Bijzonderheden:

Dak
Het dak van het gebouw is uitgevoerd als een betonnen dak voorzien van dakbedekking en isolatie.

Vloerbelasting
De hal heeft een vloerbelasting van 2000 kg per meter

Gevels
Zijn gemetseld de buitenkozijnen zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van isolatieglas en inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Reclameaanduidingen
Reclameaanduidingen dienen te worden aangebracht op de door de architect op tekening aangegeven plaats.

Buitenterrein
Het buitenterrein is volledig bestraat naast het pand is over de gehele lengte van 14,5 x 3 meter mogelijkheid tot extra parkeren en of opslag van materialen tevens is het terrein voorzien van parkeervakken

Zekerheidstelling:
Ter nakoming van de verplichtingen zal koper een waarborgsom bij de notaris dienen te
storten ten bedrage van 10% van de koopsom na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Bijzonderheden

Huren behoort ook tot de mogelijkheid

Huurprijs € 26.000,= per jaar exclusief BTW
Bij oplevering zal de bedrijfsunit zijn voorzien van het navolgende opleveringsniveau:

- Heren- en damestoilet op 1e verdieping;
- Afgewerkte wanden kantoor en entree: schilderklaar stucwerk;
- Systeemplafond kantoor, inclusief verlichting;
- de bedrijfsruimte zal zijn voorzien van tl-verlichting;
- Rondom voldoende wandcontactdozen kantoorruimte;
- Combi verwarming / airco;
- Klein pantry / keuken, plaats nader te bepalen;
- Vloerafwerking kantoorruimte beton.

Oplevering: in overleg.
Bijzonderheden
Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken