Beschrijving

UNIEKE KANS! Thans bieden wij 5 (vijf) nog te realiseren nieuwbouw bedrijfs-, kantoorpanden aan op de Staringlaan 14 te Waddinxveen van circa 190 m2, verdeeld over circa 95 m2 op de begane grond en circa 95 m2 op de eerste verdieping. Deze units zullen onderdeel gaan uitmaken van een nog te ontwikkelen bedrijfsverzamelgebouw. 

Het object heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Locatie en bereikbaarheid
De bedrijfsunits zijn gunstig gelegen aan de Staringlaan op het bedrijven- en kantorenpark Waddinxveen-Noord en zijn met enkele autominuten goed bereikbaar via de N453 en de N207 op de snelwegen A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Rotterdam-Utrecht). Ook per openbaar is het object prima bereikbaar door de op loopafstand gelegen busverbinding die aansluit op het R-Net station van Waddinxveen en het NS station Gouda.

Inrichting 
De in het bedrijfsverzamelgebouw gelegen bedrijfsunit is vrij in te delen en heeft op de begane grond een vrije hoogte van ca. 3,70 m1 een nuttige vloerbelasting van 2.000 kg/m2 (20 kN/m2). De vloer wordt monoliet afgewerkt. De eerste verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 400 kg/m2 (4kN/m2) en heeft een vrije hoogte van ca. 3 m1. In de gevel wordt een handbediende overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikt de unit over een eigen entreedeur. In de unit zal t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd worden. De unit wordt casco opgeleverd met het uitsluitend gebruiksrecht van 3 parkeerplaatsen op het mandelig terrein.

Koopprijs:
€ 280.000,- V.O.N. exclusief BTW

Opleveringsniveau:
- De units worden niet aangesloten op het gasnet;
- De koper is verplicht de bedrijfsunit voor zijn rekening af te bouwen conform de gestelde eisen in de voor dit gebouw afgegeven omgevingsvergunning.
Volgens de regelgeving uit de afgegeven omgevingsvergunning dient de eventuele kantoorfunctie op de eerste verdieping te voldoen aan de energieprestatie coëfficiënt van 0,8.

Informatie:
Voor meer informatie kunt u de brochure opvragen via ons kantoor.

Kenmerken