Verkocht

Verkocht: Industrieweg 4D, 3442 AE Woerden

€ 260.000,- k.k.
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 102 m²
VVO 202 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Te koop aan de Industrieweg 4D te Woerden een nieuwe bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein de "Honthorst" bestaande uit een bedrijfsruimte van ca. 101 m2 op de begane grond, ca. 101 m2 op de eerste verdieping en 3 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een strakke, klassieke en representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei doeleinden. Geschikt of geschikt te maken voor showroom, wer... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2019
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00371
Vraagprijs € 260.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 102 m²
VVO 202 m²
Vrije hoogte 3,7 m.
Draagvermogen 2.000 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Te koop aan de Industrieweg 4D te Woerden een nieuwe bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein de "Honthorst" bestaande uit een bedrijfsruimte van ca. 101 m2 op de begane grond, ca. 101 m2 op de eerste verdieping en 3 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een strakke, klassieke en representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei doeleinden. Geschikt of geschikt te maken voor showroom, werkplaats, opslag en of kantoor. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar met eigen en met openbaar vervoer en ligt enkele autominuten vanaf de af- en oprit naar de A12.

De unit wordt casco aangeboden.

Het bedrijventerrein wordt op dit moment gerevitaliseerd en huisvest bedrijven in de sectoren industrie, groothandel en dienstverlening.

De bestemming luidt: Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 en bedrijfsgebonden kantoren ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie en productie gebonden detailhandel ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie.

Omschrijving
Begane grond: ca. 101 m2 bedrijfsruimte voorzien van handbediende overheaddeur ca. 3 x 3.30 m. met een vrije hoogte van ca. 3.70 m., voorzien van een betonnen begane grondvloer met een vloerbelasting van 2000 kg/m2.

Eerste verdieping
Een opslagruimte van ca. 101 m2 met een vloerbelasting van ca. 400 kg/m2.

Bijzonderheden
Over Woerden.
De gemeente Woerden heeft ca. 52.000 inwoners en heeft een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen en twee scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs van VMBO tot Gymnasium. Een bruisend centrum met een grote verscheidenheid aan horecagelegenheden en winkels.
Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de A12 en met circa 20 minuten op de A2 en slechts op 45 minuten van de luchthaven (Schiphol). Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en eindpunt voor wandel- en fietsroutes. In de oude binnenstad treft u een aantal monumentale panden aan zoals Het Kasteel, het oude Stadhuis, de Bonaventura- en Petruskerk, het Arsenaal en de Korenmolen de Windhond.

Oplevering: in overleg

Bijzonderheden

Zekerheid:
Binnen 2 weken na onvoorwaardelijke overeenstemming koper een bankgarantie danwel waarborgsom te betalen ter grootte van 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de overdracht van dit object is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken